Gość: xirtam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:20 czy może ktoś wie czy w bronickiej sparcie gra tomek zgórka??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exfansparta Re: zgóra tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:26 koleś jescze chyba gra..czerwone kartki dostaje a co?? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: zgóra tomek 21.07.04, 15:10 Gość portalu: xirtam napisał(a): > czy może ktoś wie czy w bronickiej sparcie gra tomek zgórka??? tak, gra! serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xirtam Re: zgóra tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:14 a jest jakaś strona w internecie ze zdjęciem aktualnej drużyny.....?? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: zgóra tomek 21.07.04, 15:42 Gość portalu: xirtam napisał(a): > a jest jakaś strona w internecie ze zdjęciem aktualnej drużyny.....?? z tego co zdążyłem się zorientować to niestety nie ma...może w CB, dodatku lokalnym do Gazety Wyborczej dysponują takowym, nie mniej jednak CB nie ma strony w internecie, a szkoda! co do Tomka Zgórki, przedstawię Ci garść informacji rozegrał 14 meczów, na boisku był 1175 minut, dostał dwie żółte kartki, ocena średnia to 3.0... tyle wieści, jak pomóc jeszcze to proszę pytaj, bo od jutra mam 3-tygodniowy urlop!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xirtam Re: zgóra tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:03 pomóc tylko moze aktualne zdjęcie... bo nie wiem czy to ten:) kilka tygodni temu znalazłam (to długa historia)zdjęcia ...przypadkowo znajomy rozpoznał w nich byłego zawodnika zawiszy...tomka zgórkę...zdjecia sa z wakacji...jest ich około 20... może ktoś je zgubił...no i jeśli to on rzeczywiście jest na tych zdjęciach ...to może zna również ich własciciela/kę...więc jak sam zrozumiesz muszę mieć pewność ze to ten sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: zgóra tomek 22.07.04, 14:21 chłopak jest ze Świecia nad Wisłą, grał w Zawiszy a teraz osiedlił się w Brodnicy, widzę, iż xirtam, na kilka uwag marowita, rozpoznał i to TZ!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: zgóra tomek 22.07.04, 17:17 soter_mlodszy napisał: [...] rozpoznał [...] raczej rozpoznała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xirtam Re: zgóra tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:09 mogłabym objąć tekę w ministerstwie głupich kroków...dziwne sytuacje i zdarzenia to moja specjalność więc...nie chce znów narobić zamieszania :)z góry dziękuję za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: zgóra tomek 21.07.04, 16:28 jesli to pomoze to Zgórka ma b ciemna cere i ciemne - czarne wlosy - zdjecia niestety nie znalazlem w internecie... marowit Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: zgóra tomek 21.07.04, 16:41 nawet i sensownej strony SPARTY nie uraczysz, spadli z III-ligii to i strona wygasła a takową pamiętam!;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: zgóra tomek 28.08.04, 14:44 bks.sparta.w.interia.pl/photo/zgorka.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Z Re: zgóra tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 13:13 Też się nazywam Tomek Zgóra ale nie gram w żadnej drużynie piłkarskiej. Mieszkam w Trzebnicy. Moje gg 6200403 Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: zgóra tomek 01.09.04, 16:52 Gość portalu: Tomek Z napisał(a): > Też się nazywam Tomek Zgóra ale nie gram w żadnej drużynie piłkarskiej. > Mieszkam w Trzebnicy. Serdecznie witamy na FB. Zachęcamy do udziału w pisaniu. p.s. mój sposób pisania w liczbie mnogiej to nie relikt minionego systemu, tylko wyrażenie aprobaty całego grona FB... serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: zgóra tomek 01.09.04, 20:40 soter_mlodszy napisał: > p.s. > mój sposób pisania w liczbie mnogiej to nie relikt minionego systemu, tylko > wyrażenie aprobaty całego grona FB... > > serdecznie > tak, tak :-))) Odpowiedz Link Zgłoś