kecawa 23.11.09, 20:02 Nareszcie wyraźna i jednoznaczna deklaracja – gimnazja do likwidacji. Ten POkraczy twór będzie zlikwidowany. Do podstawowej szkoły to podłączyć lub obligatoryjnie włączyć do liceum. Takie to proste Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 23.11.09, 20:04 Taki proste i tego nie zrobili gdy rzadzili? Rżadzili dla jaj i teraz to się wezmą na poważnie? Polikwidują gimnazja - na poważnie a nie będą dla jaj mundurkami się zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 23.11.09, 20:07 Boli Cię, że ten aspołeczny a w istocie a wychowawczy twór POdrzymywany już od przeszło dwóch lat przez Tuska może ma być zlikwidowany ? pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 23.11.09, 20:40 Nie pieprz bzdur, gimnazja istnieją duuuużo dłużej niż 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 23.11.09, 21:15 Pisofobia tak cię ogranicza iż nie POtrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem jedynie że PO od dwóch przeszło lat POdtrzymuje ten a wychowawczy twór nazywany gimnazjum pozdrawiam serdecznie kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd PiS ma pełne szuflady projektów 23.11.09, 20:14 Zaraz po objęciu rządów zbudują międzykontynentalny port lotniczy w Pyrzowicach oraz nową stocznię tankowców w Kielcach. Na drugi ogień pójdą perony ekspresowe wzorowane na tych z Włoszczowy. Peron ekspresowy będzie dostarczony każdej stacji, która się po niego zgłosi. Natępnie, starym zwyczajem, PiS zadba o bezpieczeństwo kraju - w każej rodzinie informator, z każdej rozmowy raport, wszyscy emeryci pod bronią, itd., itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PiS ma pełne szuflady projektów a Ty pisofob 23.11.09, 20:17 Mnie interesuje to ze chcą zlikwidować gimnazja- to jest działanie rozsądne i właściwe a Ty choć masz pogląd w tej kwestii? A może Twoim poglądem jest tzw pisofobia ? pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: PiS ma pełne szuflady projektów a Ty pisofob 23.11.09, 20:21 kecawa napisał: > Mnie interesuje to ze chcą zlikwidować gimnazja Likwidacja, to motto przewodnie ich programu. Z tworzeniem i budowaniem gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PiS ma pełne szuflady projektów a Ty pisofob 23.11.09, 21:17 Jesteś jednak pisofobem? Nie POmyślałeś ze likwidacja tego POdtrzymywanego gimnazjum może a nawet powinna polegać na włączenie go do liceum? pozdrawiam i lepszego myślenia winszuję kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: PiS ma pełne szuflady projektów a Ty pisofob 23.11.09, 21:23 kecawa napisał: > Jesteś jednak pisofobem? Przestań już na wszystkich forach pitolić o tej >pisofobi<, bo zaczyna to już być twoją fobią! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PiS ma pełne szuflady projektów a Ty pisofob 23.11.09, 21:27 Mój drogi nie na wszystkich lecz na tutejszym- POwiedz szczerze nienawidzisz jak wielu ? pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: PiS ma pełne szuflady projektów a Ty pisofob 23.11.09, 21:35 kecawa napisał: > Mój drogi nie na wszystkich lecz na tutejszym- POwiedz szczerze nienawidzisz ja > k > wielu ? > > pozdrawiam kecaw A w d*ie mam tak PiS jak i PO! Jedna tylko prośba; nie oceniaj wszystkich w/g pisolubny, czy też nie. Z tym drogim to chyba lekka przesada..., jestem hetero Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PiS ma pełne szuflady projektów a Ty pisofob 23.11.09, 21:44 Miło iż żeś normalny W kwestii pisofoba czy pisoluba to przepraszam .Na tutejszym forum neutralni to rzadki egzemplarz kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
zatroskany-o-polske Gimnazja zlikwiduja, KRUS zostanie.Za co to brawa 23.11.09, 20:20 kwa kwa? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Gimnazja zlikwiduja, KRUS zostanie.Za co to b 23.11.09, 20:35 zatroskany-o-polske napisał: > > kwa kwa? Po pierwsze - polska edukacja powszechna, mimo wielu innych zastrzeżeń, akurat charakter ogólnokształcącej zachowuje. Po co więc przywracać coś, co i tak istnieje? I w jaki sposób miałaby tu pomóc likwidacja gimnazjów? Nie wiadomo, nie podają. Z gimnazjami jest problem inny - mówi się o agresji uczniów, spadku zainteresowania nauką, obniżonym poziomie nauczania itd. Ale likwidować gimnazja teraz byłoby trudno, również administracyjnie. Od końca lat 90. powstała już ich kompletna sieć, w wielu gminach są to szkoły "zbiorcze". I co teraz: znowu przenosić dzieciaki i dzielić od nowa: klasy pierwsze w jednej miejscowości, klasy starsze - w innej? Czy PiS dysponuje jakimiś konkretnymi badaniami, czy warto wykonywać taki pracochłonny i kosztowny manewr oraz jakie by to przyniosło pożytki? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Gimnazjaa ty nie mędrkuj 23.11.09, 21:19 Nie masz POjęcia o tym jak wygląda współczesne standardowe miejskie gimnazjum!! Zamilcz więc gdy usiłujesz mędrkować pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 23.11.09, 20:39 Jeszcze tylko drobnostka: TRZEBA RZĄDZIĆ, a nie pre-rządzić. Będzieta sobie likwidować, tworzyć, kasować lub reformować, ale najpierw: wygrać wybory, coś chyba już nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 23.11.09, 21:22 Twój umysł nie POtrafi Pojąc tego zę powinnością partii jest szykowanie się na przejęcie władzy? czy Tobie się wydaje ze wszyscy tak jak ty są egoistycznie nastawieni do Polski serdecznie pozdrawiam z miłym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 23.11.09, 21:26 To naród zdecyduje- to jego prawo serdeczności dla pisofoba kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Brawo PiS -może Halowa POmyśłi 24.11.09, 14:36 Jak PiS rządził to jedyne co zrobił w sprawie szkolnictwa to wprowadził mundurki. Wiadomo, że każdy ustrój totalitarny lubuje się w mundurkach. Odpowiedz Link Zgłoś