Gość: Agnes IP: *.chello.pl 22.04.04, 21:48 Pilnie potrzebuję osoby z dobrą znajomościa języka włoskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DD Re: WŁOSKI PILNIE!!! IP: 193.109.115.* 23.04.04, 14:13 A w jakim celu ?? i co to znaczy dobra znajomość ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: WŁOSKI PILNIE!!! IP: *.pl / *.hypermobile.pl 23.04.04, 14:40 poszukuję osoby, która głownie mogłaby pomóc w nauce języka na poziomie średnim, ale nie tylko. Jeśli ktoś jest zainteresowany uzyskaniem więcej szczegółów prosze podać swój adres mailowy, a więcej informacji podam w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: WŁOSKI PILNIE!!! IP: 193.109.115.* 23.04.04, 17:21 Przyznaje się bez bicia że też znam język w. na poziomie konwersacyjnym więc raczej nie bedę przydatny .Ja aktualnie korzystam z programów na komputer do nauki włoskiego mam 2 programy jeden nawet fajny bo stworzony przez amerykanów wiec przy okazji mam tez lekcje z angielskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: WŁOSKI PILNIE!!! IP: *.digi.pl 24.04.04, 18:28 Ja mogę Ci pomóc. Mam wyższe wykształcenie a pracę licencjacką broniłam po włosku. Myślę żę raczej nie mam problemów z tym jezykiem. Jak jestes zainteresowana to zostaw swojego maila albo nr gg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: WŁOSKI PILNIE!!! IP: *.chello.pl 01.05.04, 23:07 Hej Magdo, pisz na mój adres e-mail: agnes717@poczta.onet.pl, proszę o pilny kontakt, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś