Gość: my Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.tkchopin.pl 14.04.03, 11:59 pytania są dobre, odpowiedzi beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.tkchopin.pl 14.04.03, 12:01 nie jestem kujonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 09:37 nie zgadzam się. Na wagary nie chodzę, ale kujonem nie jestem. Jakiś pokwaszony ten test. Pozdrowienia dla prawdziwych kujonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośia Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 13:06 ty guwnie co ty sobie wyobrarzasz myślisz ze jesteś takim kujonem jak ja ,ja przynajmiej mam 5 z matmy.i wcale nie zgadzam się z twoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gówno Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 18:13 Ale to pojebane... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.05.03, 21:31 Pradę mi powiedzieliście, jesteście po prostu genijalni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.gda.supermedia.pl 16.05.03, 21:29 niezly ten test, co bym nie zaznaczyla to i tak wyjdzie ze jestem leniem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efka Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 21:56 Dlaczego mi wyszło 0 punktów?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.chello.pl 08.06.03, 13:25 glupi test.. beznadziejne odpowiedzi, zadna do mnie nie pasowala... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 21:13 Uważam że powinno być zdecydowanie więcej odpowiedzi przynajmniej do F . w niektórych przypadkach kujonostwo buło za duże a w niektórych za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 09:24 Bardzo żałuję, że nie jestem kujonem! Test jest zabawny, to chwilka odprężenia na nudnej lekcji in formatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swezzl Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.deba.com.pl / 192.168.80.* 20.06.03, 12:31 hmm wydawalo mi sie ze bedzie wiecej opcji do wyboru ten test jest troche za krodkiale jest wporzo. ale wynik calkiem adekwatny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_jako_ja Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 20:13 To jest bezsensowne, zrobiłam ten test jako ja, a później tak dla sprawdzenia jakie są jeszcze rady zaznaczałam odpowiedzi jak najbardziej nieodzwierciedlające mnie -moje przeciwieństwa. I co ? Rada ta sama !! :( Po co ten cały test ? Zmarnowałam kilka minut na nic... Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda13 Re: Jakim jesteś kujonem? 24.07.03, 21:21 Popieram tre�ć Ja_jako_ja .Wypełniłam test zgodnie z moim posępowaniem,a wynik był zupełnym moim przeciwieństwem.I po co to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaRa Jakim jesteś kujonem? IP: darserw:* / 10.0.0.* 24.07.03, 16:24 No nawet niezłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p4lacz Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 00:02 A ja mysle ze wcale nie musze sie umawiac z pania z matematyki, i bez tego bylem najlepszy z maty... mimo, ze przegafilem wiekszosc lekcji i z brak zadania dostalem kilka szmat... Ale co mi tam, nauka nie idzie w las, a szkola i tak sie ze starosci rozsypie... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unhjmnhgjmghjhgjhg powiem wam że swinia jestescie IP: 212.160.152.* 10.10.03, 17:04 Twój wynik: 30. Zastanów się nad sobą. Czy nie za często ulegasz banalnym pokusom? Nikt Ci tego do tej pory nie mówił? No cóż... Może powinieneś rozważyć zmianę towarzystwa? Radzimy jednak politykę małych kroków. Natychmiastowa próba bliższego zaznajomienia się z panią od matematyki w Twoim przypadku może się nie udać. jak miałem 1 było to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdzowa7 Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 23:34 no tak.......macie rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: Jakim jesteś kujonem? IP: 195.150.92.* 14.10.03, 18:22 ten test jest po prostu smieszny, chyba dla przedszkolakow, albo jak kto woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemnicza Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.wolsztyn.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 15:22 Ale bez sensu ten test. Moglibyście lepsze pytania ułożyć. Nie będę polecała go innym osobom. Poprostu jest do ......... bani. Widać że układali go ludzie mało elokwentni. Chyba skończyliśćie szkołę zawodową . Poprostu nie macie co robić. No to nara . Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Styczeń Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 14:00 ach, wiec mam 10 punktow, czyli nie jest ze mna az tak źel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bifi Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.cstnet.pl 19.11.03, 08:52 Hmmm... Końcówka nawet dobra, a to co piszecie, że podsumowanie mówi o luzaku lub o kujonie to nieprawda, mi wcale tak nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankagm21kl2e Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 13:19 wyniki sa kijowe no ale to co mi wyszlo jest ok no ale mogly by byc lepsze . no ale coz jest jak jest buhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
berenika7 Re: Jakim jesteś kujonem? 22.11.03, 11:40 hi hi hi zrobilam test 3 razy z ciekawosci jakie moga byc wyniki... odpowiedz dla 10 30 i 0 pktow jest taka sama ;))))) z tego wynika, ze powyzsze dywagacje sa bez sensu bo wszyscy jestesmy jednakowo leniwi i nawet zaznajamianie sie z pania od matmy nam nie pomoze :P pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://siwo_ela.w.interia.pl Re: Jakim jesteś kujonem? IP: 80.53.149.* 26.11.03, 14:14 szajs szajs szajs szajs szajs szajs szajs szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojak Re: Jakim jesteś kujonem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.03, 18:41 Kóiony żondzom! Odpowiedz Link Zgłoś