beniah 14.12.05, 10:33 mam nadzieje że nie pójdzie nam najgorzej:) Pozdro dla wszystkich biorących udział! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangolover Re: Kalendarium konkursu 15.12.05, 16:22 bardzo dziękujemy, też trzymamy kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczekgda Re: Kalendarium konkursu 23.12.05, 13:38 Tez mam taka nadzieje :)Również pozdrawiam Komitety które biorą udzial w tym konkursie niech wpisują do jakich chodzą szkół Moja szkolka CKU Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
lvqe Re: Kalendarium konkursu 02.01.06, 11:00 Powodzonka Wszystkim :D Mam nadzieje ze sie wzbogacimy jak najszybciej :d Nasz komitet jest z "ZS1 w Bochni" Pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
hakerys.a Re: Kalendarium konkursu 05.01.06, 19:15 wlasnie ..mam bardzo wazna sprawe..potrzebuje skan tej gazety z wtorku jakby mi ktos mogl go dac..bardzo prosze.. nie moge dostac nigdzie gazety.. i lipa...moje gg 3197852..albo mail....mistrzu@emil.tnp.pl jesli ktos mi to zalatwio bede do zgonnie wdzieczny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dychuszwasilkowa Re: Kalendarium konkursu 05.01.06, 19:51 Dzięki za pozdrówka :D _________ Też mam taką nadzieje ^^ I tak wygram ... Odpowiedz Link Zgłoś