Gość: Kami IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:03 ej, każdy ma coś do roboty, nie tylko Wy czekacie idioci. Więcej szacunku i tolerancji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Migu Re: O co Wam chodzi!To nie roboty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:08 Może masz rację.Dobra dobra masz rację.Kochana jesteś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migu Re: O co Wam chodzi!To nie roboty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:21 Masz rację Kami.Jestem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: O co Wam chodzi!To nie roboty IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:12 > jakieś normalne słowa Święta racja. Jestem pełen uznania. Pozatym ci nienormalni gimnazjaliści zachowują się jak pięciolatki. I MYLNIE myślą że interent jest anonimowy... Wkażdym razie nie podoba mi się wasze podejście do sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: O co Wam chodzi!To nie roboty IP: *.attu.pl / 192.168.7.* 08.05.03, 19:17 to po co sie deklaruja, ze o 18 podadza wyniki, jak maja cos innego do roboty to niech sie nie deklaruja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migu Re: O co Wam chodzi!To nie roboty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:23 Ej jajo jak taki jesteś mądry to sam sobie je rozwiąż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonster Bez przesady... IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:19 ...ja to rozwiązałem z charakterystyką w 1,5h, a Oni nie potrafią tego zrobić w 10h. Mała różnica... Odpowiedz Link Zgłoś