Gość: Michal IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 10:40 Srednia polski to 59,5pkt. O 4,5 pkt-a lepiej niz w tamtym roku. Na test zeszloroczny nie patrzalem, ale wydaje mi sie, ze ten i tak byl trudniejszy ;]] Ile punktow zdobyliscie, bo ja 85. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: 217.153.158.* 13.06.03, 15:07 81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SANDy Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 15:13 Ja mam 86 i jestem druga w szkole (najlepsza ma 90 pkt.) zastanawiam się, na jakim jestem poziomie, bo jak czytam wypowiedzi ludzi, którzy mają po 100 pkt. to się bardzo dziwię :-/ Ale i tak jest dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 16:41 Dobrze nawet bardzo dobrz ja mam 51 pk i co załamka ale jakos bedzie Odwagi dla wszystkich którzy mieli podobny rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 17:55 Jak moze ci sie wydawac, byc trudniejszy, skoro nawet na tamte nie patrzyłes. W tym roku były (i tu może Cię zdziwie), ale dużo łatwiejsze niż rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReNif :) Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.acn.pl 13.06.03, 18:08 a ja mam 83pkt , sie ciesze jak nic ;]więc do mojej wymarzonej szkółki ide z podniesioną głową hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.chello.pl 13.06.03, 22:48 to nieprawda ze wszyscy mają 100! ja mam 90 a byłam jedną z lepsych w szkole (jeszcze 3 miały powyżej 90) ale rezultaty były dobre -większośc ok 75 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaccio Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.toya.net.pl 14.06.03, 10:51 mam 92 pkt. w mojej klasie jeszcze 2 osoby mają powyżej 90 (96 i 93), sporo osób powyżej 80. myśle że w innych klasach podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.solutions.net.pl 15.06.03, 19:34 ja mam 83 i jestem dumny kujony ktore maja 5.5 srednia maja po 72:) a ja 83 lepiej byc nie moglo jestem 3 w klasie a w szkole niewiele gorzej najleprzy wynik u mnie w szkole i w klasie to 91 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 23:33 ja mam 79, nieźle tylko mógł lepiej pójść matematyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIDI Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 11:21 W mojej budzie jest gostek, który ma 100 punktów, ale on normalny nie jest. Ma średnią 5,7 (mmoje gimnazjum i tak ma wysoki poziom i szczerze to trudno osiągnąć nawet 5,0)Poza tym on uwielbia się uczyć, czytać encuklopedie i brać udział w konkursach(i zajmować I miejsca).A ja miałam 91 punktów i jestem glad:-))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha*16 Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 23:13 ja zdobyłam 90 ale i tak nie wiem czy starczy mi do II LO w Krakowie. W sumie za osiągnięcia i te pierdoły mam 177 . a Wy? Pozdrawaim papap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 23:22 Ja mieszkam w dolnaslaskiem i u nas sie inaczej liczy.. chyba :2.. ja mam 74, wiec x2 to bedzie hm. nie wiem.. 148? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana jest 15czerwca, a ja do cholery nie mam wyników IP: 213.77.92.* 15.06.03, 23:26 śniło mi się wczoraj, ze dostałam 51, a jeśli sie sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: jest 15czerwca, a ja do cholery nie mam wyni IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 23:30 Jak to nie masz???? PRZECIEZ MAJA BYC DO 13 CZERWCA?! ;] pefnie je zgubili gdzies, albo wozny jak jechal samochodem to rozwalil autko i kartkie sie rozsypaly po ulicy i dziki z glodu zjadly ;] mi sie snilo, ze z humana mialem 15 pkt-ow.. perfidny bardzo sen.. naszczescie jak sie obudzilem, to zrozumialem, ze to nieprawda i sie cieszylem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 23:14 pisac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.06.03, 23:47 tiaaaa, i tu zauwazamy pewne rozdwojenie jazni na dwa nickii... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxis Tegoroczny test byl do d*** IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 23:57 Uzyskalem 91 ale nie jestem zadowolony (wiem ze niektorym moze sie to wydawac smieszne) zeszloroczny test byl o wiele prostszy (inteligentniejszy), w tym roku przesadzili z niesprecyzowanymi poleceniami i pytaniami z bologii z 6 klasy podstawowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Tegoroczny test byl do d*** IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 00:14 Czego jeszcze marudzisz? 91 to calkiem niezle ;]] prawie 200% normy :D test byl spoko i pytanie o jajq bylo da best ;]]] poza tym, nikt mi nie chce uwierzyc, ze jak sie rozbija jajko, to czesto tam jest taki maly kurczaczek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxis Re: Tegoroczny test byl do d*** IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 21:04 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 00:17 ja dostalem 88 pkt. i jestem rad. Ale boje sie, ze do szkoly do kttorej sie wybieram ( Hoffmanowa ), zlozylo duzo osob z wieksza iloscia pkt. Ogolnie mam 152... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask 97 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 12:09 mam 97 pkt.Sądzę, że egzamin był trudniejszy, niż w tamtym roku.Ogółem jestem zaskoczna moim wynikem, bo egzaminki (jak zresztą wszystko)olałam.Mniej sttresu ludzie, bo jak widzę, że mój kolega jest naprawdę inteligentny i poszło mu słabo, to myślę, że wokół egzaminu było za dużo szumu...że niby mała matura itp. A w gruncie rzeczy nie było tam niczego trudnego i wyniki powinnny być znacznie wyższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: 97 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 12:13 Moim zdaniem egzamin byl o wiele łatwiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@rcelin@ Re: 97 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 12:32 niezły wynik, ja mam 98 i jestem pewna ze się dostanę do łódzkiego Koernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: 97 IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:41 a ja kce do lo2 w glogowie!;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: 97 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 21:23 ja ma 92 i wybiram sie do XIV we wrocławiu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: 97 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 12:13 hmmm czternastka. Wspolczuje Ci. Gorzej trafic sie nie da. Jesli chcesz dobry human idz do V (i tu masz tez mature IB) matma do III, biol-chem w VII. Ale coz, termin skladania podan minal dwa tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: 97 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 19:33 może powiesz mi dlaczego tak sądzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: 97 IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 22:28 A co, w czternastce zle ucza? czy chodzi o to, ze jest ciezko? on jest masochista i lubi jak mu jest ciezko ;p co to matura IB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: 97 IP: 217.153.158.* 18.06.03, 23:09 Gość portalu: Michal napisał(a): > A co, w czternastce zle ucza? czy chodzi o to, ze jest ciezko? on jest > masochista i lubi jak mu jest ciezko ;p co to matura IB? IB to miedzynarodowa matura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TinYan Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.net-serwis.pl 26.06.03, 09:27 92 ;) A srednia mojej klasy (malej nieznanej szkoly muzycznej - ZPSM nr3 im G. Bacewicz w Warszawie - na woli) to 80,5.. tylko o 20,5pkt lepsza od krajowej ;) A mowili nam zesmy debile.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:43 Hehe.. no to niezle.. chwalcie sie dalej ;]]]]] dziwne jakos, ze na tym portalu rzadko kogo mozna spotkac ponizej 80.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb@echostar.pl Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.echostar.pl 06.07.03, 00:48 Ja miałem 88, nawet byłem zadowolony w miarę (na próbnym miałem 71) ale w sumie mi to gówno dało, bo dostałem się do szkoły 3 wyboru. Mam wrażenie, że u nas w Poznaniu był bardzo wysoki poziom punktowy, było sporo kujonków-lizusów z pkt ok. 160. U nas do szkoły, do której najtrudniej było się dostać (o Marii Magdaleny) trzeba było mieć 154 pkt i to do najmniej oblężonej klasy. Troche żałowałem że się tam nie dostałem, ale teraz sobie myślę, że tam pewnie bedą same kujonki, z którymi trudno pogadać, bo są mało normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhorsewoman Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ 06.07.03, 12:21 To prawda, w najlepszych poznańskich szkołach trzeba było mieć naprawdę dużo punktów. Ja miałam 176 i wcale się nie przemęczyłam, examin napisłam na 94 pkt, miałam dodatkowe 6 pkt za tytuł finalistki z chemii. A kujonem nie jestem i pogadać ze mną można:) Jestem w Marcinku w MEDICUSIE. A ty gdzie trafiłeś? Pozdrófki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.echostar.pl 08.07.03, 00:40 cherryhorsewoman napisała: > To prawda, w najlepszych poznańskich szkołach trzeba było mieć naprawdę dużo > punktów. Ja miałam 176 i wcale się nie przemęczyłam, examin napisłam na 94 > pkt, miałam dodatkowe 6 pkt za tytuł finalistki z chemii. A kujonem nie jestem > i pogadać ze mną można:) Jestem w Marcinku w MEDICUSIE. A ty gdzie trafiłeś? > Pozdrófki Ja trafiłem do XV :((( i wcale się z tego nie cieszę... Ciekaw jestem jak będzie w tych najlepszych poznańskich LO. Gdzieś muszą iść kujonki z którymi nie można pogadać, a przeważnie tacy mają sporo punktów. Widzę ze Ty sugerujesz że jesteś normlana:) Pewnie nie wszyscy tacy będą... Ja tez się boję swojej budy, boję się, że nie będę miał z kim pogadać, bo będą same drechy itp. Sam nie wiem co gorsze - inteligentny kujon ktory nie ma kontaktu ze światem zewnętrznym, czy głupi drechol z którym można pogadać ale żeby rozmowa była udana trzeba rzucać kurwami itp... No to powodzenia w Marcinku cherryhorsewoman!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhorsewoman Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ 08.07.03, 17:11 Hej! Ja nie sugeruję, ja jestem pewna:P Dzięki za życzonka, wzajemnie poznania wielu ciekawych, szczerych ludzików, z którymi będzie można pogadać! Ja podobno jestem trochę monotonna, bo mama bzika na punkcie jeździectwa, zwierząt i wielu innych rzeczy (ludzi:))). W końcu trzeba mieć pasję w życiu=] Jakby ktoś chciał pogadać to moje gg: 2186692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.chello.pl 07.07.03, 22:15 97 pkt 50 pkt z mat-przyr 47 pkt z humana Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczkowo Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ 08.07.03, 11:15 Wiecie co?? Dziwi mnie że wszyscy tutaj mają powyżej 80 punktów więc skąd ta średnia jak mamy takie mądre dzieci?? Takie wątki są beznadziejne bo wiadomo, że nie wiszyscy muszą pisać prawdę. Zamiast się chwalić ile punktów "zdobyliście" to lepiej będzie jak się zastanowicie i napiszeci prawdę, bo i tak was nikt nie zna i nie wiem czego sie boicie. Nie wszyscy powtarzam nie wszyscy, ale większość!! ja mam 67 i się tego nie wstydze. Dostalam się do szkoły do której chcialam (NORWID w wawie) i się cieszę. Chyba, że rodzice wam wmawiają że macie słabe wyniki, nie wiem. Pozdrofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 11:56 To tylko znaczy, ze internet pozytywnie wplywa na intelekt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azaghal Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 19:32 ja miałem 88, ale jestem niezadowolony, bo skopałem charakterystykę (napisałem troche nie na temat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniu Re: @@@ Średnia Polski to ok. 59,5pkt. A Wy? @@@ IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 18:40 93:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Średnia mojej szkoły to 79 z kawałkiem. Leeee! IP: *.dialup.medianet.pl 13.07.03, 19:11 A ja mam 86 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Egzaminy pokazały trochę o mojej szkole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 18:15 Nie wiem, jaka jest średnia mojej szkoły (nie podano)ale znam średnie klas. IIIa(tam byłam)-77 pkt, IIIb-65 pkt, IIIc-46 pkt. Wyszło na jaw segregowanie ludzi przez panią dyrektor i pedagog. Małe miasteczko, więc wszyscy wszystkich znają do trzeciego pokolenia wstecz. I co? Ode mnie tylko jedna osoba w technikum, w dodatku wymarzonym i wybranym dawno gastronomie, reszta w ogólniakach i to raczej lepszych. W 'b' trochę słabiej, ale też ok. O 'c' lepiej nie mówić. Zawsze 'a' miała opinię najgorszej ze wszystkich. 'b' wynoszono na piedestał. Teraz zbulwersowani rodzice z 'b' trąbią naokoło, że cała IIIa ściągała. Ciekawe od kogo? Chyba nie od tych z 'b'. Opinia jaką mieliśmy powstała dzięki beznadziejnej i gnojącej nas wychowawczyni.Mieliśmy nadzieję, że wyniki egzaminu nas zrehabilitują. GÓWNO. Niektórzy nauczyciele nas pochwalili, ale po cichu, żeby dyrekcja i reszta palantów nic nie słyszeli. Tylko paru nauczycieli jest w porządku. Cieszę się, że stamtąd idę. A ja-81. 48-pol, 33-mat. Na dobre LO wystarczyło(summa summarum 145pkt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Egzaminy pokazały trochę o mojej szkole... IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 01:09 Ale tak jest w kazdej szkole! Przynajmniej w mojej bylo tak samo. Nie mysl, ze jest inaczej ;/ w lo tez pefnie tak bedzie :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&O ZABAWA W TEST DOROSŁYCH IP: *.chello.pl 18.07.03, 09:04 Postanowiliśmy sie zabawić! Tydzień temu ( syn 91 pkt) wyjechał już na wakacje usiedliśmy w ogrodzie w składzie: moja mama- profesor ( belwederski) matematyki, ojciec- adwokat, siostra- polonistka- pracownik naukowo- dydaktyczny, docent, przyjaciółka- chemik też docent wykładowca tego przedmiotu na uniwersytecie, jej mąż- fizyk-teoretyk, ich syn - student SGH, mój mąż- lekarz, ja farmaceutka. Zakasaliśmy rękawy i do dzieła, a właściwie do rozwiązywania testów. I wspólnymi siłami otrzymalismy wynik 88 punktów! Chylę głowę przed gimnazjalistami. Miłych wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś