Dodaj do ulubionych

Test na inteligencję 1

• pysiaczek24 Test na inteligencję 1 20.01.07, 19:19
      on był okropnie trudny i wychodzi na to że jestem odizolowana społecznie i
      umysłowo ponieważ nie miałam nawet połowy punktów.....:-( :)))))))))) pozdrawiam
      i myśle że następne testy będą prostrze.....:)
    • kivix89 Test na inteligencję 1 04.02.07, 20:00
      to nie było trudne, ale niektóre pytania były poprostu "głupie" nielogiczne i niedopracowane..:/
    • kerk5 kluczy do rozwizania zadań może być więcej niz jed 06.03.07, 12:20
      en, dlatego niektore z nich uwazam za niemiarodajne
      poza tym wiedząc JAK rozwiązywać te testy mamy już połowę sukcesu, metoda ma
      znaczenie
      wystarczy zrobić ich z pięć i średnia ostro rośnie
    • melkor1 Re: Test na inteligencję 1 06.03.07, 17:11
      Mega test z mensy niebył zbyt trudny mam 14 lat i uzyskałem 95%
    • sabinewycisk Test na inteligencję 1 09.03.07, 06:50
      TO NIE JEST TEST NA INTELIGENCJE... chodzi w zasadzie tylko o wiedze co nie
      jest jednoznaczne.. no i jak ludzie ktorzy nie widza tej roznicy moga cos o tym
      powiedziec??????sorry ale dla mnie to poprostu zart...
      • mariastrz Re: Test na inteligencję 1 07.02.08, 11:57
        W zad. 7 (symbole które okazały się odbiciami liter): rozwiązywałam test ja i
        mój brat- oboje nie rozkminiliśmy, że to litery. Ja zaznaczyłam odp b (nałożone
        na siebie k)- bo ma poziomą oś wymetrii, a reszta ma pionowe), mój brat odp a
        (dwie litery F)- bo jedyna nie ma kątów ostrych tylko proste. Jak mu
        powiedziałam że to źle, to powiedział że może też być d, bo jedyne nie ma
        pionowej lini po środku. I miał racje, ale wg testu to jest dobra odp z zupełnie
        innego powodu:P

Ja mam 73%, jak widzę to przeciętny wynik. Ale nie uważam że w wyżej wymienionym
        zad zrobiłam błąd. A było jeszcze kilka podobnych przypadków.

A w ogóle fajna rozrywka, ale strach pomyśleć, że czasem się stosuje podobne
        testy na poważnie. Np. ja przez taki test nie dostałam się kiedyś na psychologię
        na UAMie.
    • mizzi1 Re: Test na inteligencję 1 25.03.08, 12:51
      16/30, ale nie chciało mi się wysilać ;p
    • gazetka117 dupa wołowa 09.04.08, 21:31
      spie..jcie gamonie!!! Bo jak nie do przypie..!!! Groże wam
      moją dupą wołowa!!! Mam dupcie jak ze złota!!! kto chce ją
      powąchać???
    • bestyjka144 Test na inteligencję 1 08.05.08, 22:04
      Gdzieś widziałem wypowiedź 14-latka, że niby miał 95%.. Jak to możliwe, gdy 100%
      podzielimy na 30 daje 3,33333(3)%. Jeśli miał 29/30 poprawnych odpowiedzi to
      mógł mieć ~97% lub przy 28 poprawnych odpowiedziach ~94%. Albo ja mam niskie IQ
      albo ten 14-latek kłamał xD
    • adam_143 niemiarodajny test 27.05.08, 21:47
      wymaga dobrej znajomości matematyki - jeśli ktoś nie zna wzoru do pewnych zadań to ich nie rozwiąże
    • prawnik_poznan Test na inteligencję nr 1 (ogólny, 30 pytań) na... 10.02.09, 23:09
      100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka