Gość: kate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 22:43 Na jakie teksty kultury powołać się w eseju na ten temat? Czekam na propozycje .... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm... Re: Kobieta XXI w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 01:37 texty kultury... Bridget Jones?(i cała ta zgraja 30-latek)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: Kobieta XXI w IP: *.chello.pl 09.11.03, 23:08 Na "Kwiat pustyni"-mam nadzieję,ze wiesz o czym to jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Kobieta XXI w IP: *.acn.waw.pl 09.11.03, 23:19 Halo chyba była mowa o tekstach kultury (w domyśle wysokiej) a nie zwierzeniach byłej modelki. Swoją drogą zamiast leniwie szukac podpowiedzi na forach panna powinna przejść się do biblioteki i trochę popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: NIE WIEM CZY TO NIE ZA PÓŹNO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:37 Polecam ksiązki anny żąrnowskiej . ewentualnie sprawdź zasoby www.feminoteka.pl (sorry, nie umiem wklejać linkó- ktoś wie?)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: NIE WIEM CZY TO NIE ZA PÓŹNO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:38 ANNA Ż A R N O W S K A a nie żąrnowka, sorry Odpowiedz Link Zgłoś