anieatak 19.11.03, 16:49 ile powinni mi placic? jestem cos wart? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Triss Merigold Re: nowe - ucze IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 21:25 Uczysz? Ciekawe czego? Jesteś coś wart jeśli masz przygotowanie merytoryczne (studia odpowiednie znaczy się), praktyczne i umiejętność przekazywania i egzekwowania wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: nowe - ucze 19.11.03, 22:00 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Uczysz? Ciekawe czego? Jesteś coś wart jeśli masz przygotowanie merytoryczne > (studia odpowiednie znaczy się), praktyczne i umiejętność przekazywania i > egzekwowania wiedzy. najpierw chcialem cie porzadnie op... a potem pomyslalem phi..co ty tam wiesz..grunt ci sie pod stopami pali.. buchchacha.. do wszystkich uczniow ktorzy mnie czytaja.. jutro demonstracja jakby co..masowe wagary.. i tak trzymajcie az nie zmienia.. buchacha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: nowe - ucze IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 22:19 Mam gdzieś wasze wagary, nie uczę w szkole tylko na studiach. Nie martw się, masz nikłe szanse żeby do mnie trafić. Wiesz, najpierw należałoby skończyć szkołę, zdać maturę, później egzamin wstępny (7-8 osób na jedno miejsce). Z taką składnią jaką preferujesz nie przejdziesz przez pisemne. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: nowe - ucze 19.11.03, 23:16 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Mam gdzieś wasze wagary, nie uczę w szkole tylko na studiach. Nie martw się, > masz nikłe szanse żeby do mnie trafić. Wiesz, najpierw należałoby skończyć > szkołę, zdać maturę, później egzamin wstępny (7-8 osób na jedno miejsce). Z > taką składnią jaką preferujesz nie przejdziesz przez pisemne. a wiesz ilu ja bede mial chetnych do mojej akademii? tak 1000 na miejsce lekko..i w dodatku bede nauczal na stadionach.. rozumiesz? studenci tej pani.. zrobcie jej jutro jaki kawa au..please.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: nowe - ucze IP: 213.17.241.* 21.11.03, 09:18 Wiesz, Triss, to taki styl literacki, taki sposób pisania: pomyje świadomości. Odpowiedz Link Zgłoś