ponury_drwiacy_szyderca 24.07.09, 15:54 Ludzie - czy to są GWIAZDY???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
81kochana Re: Gdy gwiazda jest uczniem 24.07.09, 16:28 No coz ponury_drwiacy_szyderco najwidoczniej teraz z takimi `gwiazdami` mamy do czynienia.Ja raczej otwierajac artykul myslalam, ze przeczytam o Markowskim itp.prawdziwych gwiazdach. ;) Zeby nie bylo: mam 28 lat(rocznik81). Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: Gdy gwiazda jest uczniem 24.07.09, 17:06 Jak zwykle kłania się czytanie ze zrozumieniem, w artykule kilka razy pada "młode gwiazdy", tak, to są młode gwiazdy, cokolwiek by nie sądzić na ten temat, niektóre z nich zostaną zapewne kiedyś prawdziwymi gwiazdami, poza tym nie tylko rówieśnicy zadroszczą młodym gwiazdom, o wiele większym problemem są rodzice, znam młodego odtwórcę bohatera bardzo popularnego serialu TVN, któremu najbardziej dali popalić rodzice kolegów i koleżanek, żeby "sobie nie myślał" Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Gdy gwiazda jest uczniem 24.07.09, 18:07 odtwórcę bohatera bardzo popularnego serialu TVN, któremu > najbardziej dali popalić rodzice kolegów i koleżanek, żeby "sobie > nie myślał" to straszne!!! Przerażające!!! O ja pier.ole. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm E? 24.07.09, 21:00 Radwańskie czy Drzewiecki to naprawdę inny poziom niż jakaś brzdąkająca nastolatka czy >aktor< od seriali. Sorry po co takie mieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilki Cale szczescie, ze Tola 25.07.09, 07:24 zarobila na szkole amerykanska, jabky tak trafilo na talent z biednej rodziny to ja nie wiem... A ze Blog27 odnosi spektakularne sukcesy w POlsce i za granica to mozemy byc spokojni ze i na edukacje ponadmaturalna wystarczy. Rodzice takiej Toli to pozyja.. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Gdy gwiazda jest uczniem 25.07.09, 09:28 Jeśli ktokolwiek ma kolkę w sercu z powodu , że Kasia ,Piotrek staja się sławni niech pomyśli , ze nikt mu nie zajął miejsca ., Każdy kto tylko potrafi , chce ma siłę stawić czoła może być mistrzem w swojej ulubionej dziedzinie . Nikt nikomu nigdy miejsca nie zajmuje . Pamiętam jak przed laty rozpoczynałam studia , Moja przyjaciółka na wiadomość o tym stwierdzila , ze ... za rok jej mąż tez pójdzie i ... Minęły lata . Ja juz dawno zapomniałam o trudach nauki , a on nawet nie zaczął . To była zwykła zazdrość . pamiętam jak jej wtedy powiedziałam , że będę mu gorąco dopingować . Ja wybrałam ekonomie , on wybierze historie wiec żadne z nas nikomu miejsca nie zajmuje . Dokuczają , przeszkadzają mali ludzie . Tacy którzy mają poczucie własnej niskiej wartości i boją się osób mądrzejszych od siebie . Nawet często w pracy , gdy ktoś jest mądry nie boi się o własne miejsce i chętnie pomaga , tłumaczy innym , młodszym kolegom , koleżankom . Talent , to jedno a pracowitość to drugie . Pięknie jest zobaczyć kogoś na scenie , ale czy zdajecie sobie sprawę ile to czasu zabiera ? I jeśli to co im daje sukcesy jest ich pasją to wówczas nie odczuwają , ze stracili coś z życia . Jeżeli realizują marzenia rodziców to straszna rzecz . Zatem nie zazdrość , a pomóż . A przynajmniej nie przeszkadzaj . Odpowiedz Link Zgłoś