menk.a 05.01.10, 10:28 jesienią. To dobra pora na taki wyjazd? Ktoś tam był? Ma jakieś rady??? A może ktoś się wybiera?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
traficante Re: Jamajka 05.01.10, 10:59 Jesień to drugi wybór klimatyczny. Od grudnia do maja to pierwszy. Przed wylotem odśwież sobie biografię i muzykę Boba Marleya. Odpowiedz Link
o.kali Re: Jamajka 07.01.10, 09:27 To jest typowe pytanie kogoś kto obudził się rano nieszczęśliwy i postanowił o coś zapytać na forum. Zmęczona wyobrażnia podsunęła Karaiby. Dla takich pytań nie warto się wysilać. Niech pytanie umrze śmiercią naturalną. Odpowiedz Link
azjahavana Re: Jamajka 07.01.10, 11:19 > To jest typowe pytanie kogoś kto obudził się rano nieszczęśliwy > i postanowił o coś zapytać na forum. Z tego co widać, to chyba Ty jesteś nieszczęśliwym człowiekiem. Możesz napisać wszelkie rady jeśli byłeś? Po co od razu ta frustracja? Odpowiedz Link
o.kali Śpiąca Jamajka 07.01.10, 11:51 Oczywiście, że mogę. Moje rady jednak kieruję do osób umiejących zadawać pytania i pisać pełnymi zdaniami. Powyższy post nie kwalifikuje się do tej kategorii. Nie sadzę aby pytająca umiała wykorzystać porady. Nigdy już się nie pojawi. Zwróć uwagę na mnogość podobnych, lakonicznych, jednopostowych zapytań na tym forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
azjahavana Re: Śpiąca Jamajka 07.01.10, 13:22 To po co w ogóle się odzywasz? Żeby zwrócić na siebie uwagę? Nie można mieć takiego podejścia, po co te nerwy. Jak ktoś pyta i co z tego, że jeden raz (?) to odpisz na temat albo nie pisz wcale. Odpowiedz Link
menk.a Re: pytająca się pojawi 12.01.10, 09:31 pojawia i pilnuje swojego wątku. Nie potrafię pytać? Wykorzystywać posiadanych informacji? Możliwe. Nie organizowałam nigdy wcześniej takiego wyjazdu, więc może zachowuję się jak dziecko we mgle. Słowa nigdy używaj z umiarem, bo się kiedyś bardzo zdziwisz. Odpowiedz Link
najamajke Re: Jamajka 12.01.10, 15:25 witaj, który miesiąc jesieni Cię interesuje? my jesteśmy na Jamajce od listopada do maja zapraszam na naszą stronę: Wyprawy na Jamajkę jeżeli nie znajdziesz tam informacji których potrzebujesz, pisz śmiało na email info@najamajke.pl pozdrawiam Pawel Odpowiedz Link
menk.a Re: Jamajka 12.01.10, 21:11 Październik lub listopad. Grudzień z '?'. Świetny pomysł taka wyprawa. Powiedz, czy te wyprawy maja jakiś termin. W sensie co miesiąc zabierana jest jakaś grupa? Na ile tygodni? Jest jakiś standard czy wszystko zależy od grupy? O koszt takiej wyprawy mogę już teraz spytać czy na to zbyt wcześnie? Info już rozesłałam, teraz nastąpią konsultacje w grupie Nie omieszkam się skontaktować. Dziękuję Odpowiedz Link
najamajke Re: Jamajka 18.01.10, 10:32 hej, ogólnodostępne wyprawy organizujemy średnio co 1,5-2 miesiące informacja zawsze jest na stronie (oraz rozsyłamy poprzez newsletter) szczegółowe informacje jak taka wyprawa wygląda, ile kosztuje itd znajdziesz w ofercie: Jamajka, marzec 2010 niestety właśnie zamknęliśmy listę ... oprócz takich 'standardowych' wypraw przyjmujemy gotowe, chętne na wyjazd na Jamajkę grupy osób i wtedy omawiamy wcześniej plan wyprawy, czyli ile ma trwać, co ludzie chcą na Jamajce zobaczyć i jak spędzić tam czas konsultujcie więc i może przyszła jesień to kierunek: Jamajka! pozdrawiam Pawel Odpowiedz Link
leonardito Re: Jamajka 30.01.10, 16:32 . tutaj troche info i fotek : leonardito.com/jamaican/jamaica.shtml cheers ... > << ( ( (*> po drodze wpadnij na vinko do leonardito .... leonardito.com/ Odpowiedz Link
nyctrainer Re: Jamajka 25.02.10, 20:34 najlepiej jechac od pazdziernika do kwietnia .. a najlepiej w listopadzie lub grudniu lub marcu. to jesli chodzi o pogode. jesli chodzi o miejsce to zalezy czy tam jedziesz san czy z kims. Jamajka jest fajna, bardzo fajna tylko tubylcy leniwi - wiec jak nie dasz typa to dupy nie ruszy. Ja jestem Meksyku -wszystko jedno czy Tulum czy Los Cabos Odpowiedz Link