bellatrix01 16.01.08, 10:27 Witam! Znalazłam w necie kilka ofert dotyczących takich właśnie imprez. Czy ktoś z Was może był uczestnikiem rejsu katamaranem po Karaibach? Jeśli tak - jakie wrażenia, z którym organizatorem warto się wybrać? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaga33 Re: Katamarany - Karaiby 25.01.08, 23:28 te katamarany to ściema... tzn. płyna na silniku, wogóle nie rozwijaja żagli, więc jak masz nadzieję na popłynięcie katamaranem, bo ci się ckni do żagli to się rozczarujesz... Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: Katamarany - Karaiby 25.01.08, 23:31 Ja płynęłam i rozwinęli żagle )) Impreza wspaniała,ale mnie wystarczy wsadzić na łódkę i już mam frajdę )) Odpowiedz Link
adreswstopcepostu Re: Katamarany - Karaiby 31.01.08, 16:11 Trzeba sobie zorganizowac ekipe, i zapukac tu: www.blue-sails.com/ lub tu: punt.com.pl/Powodzenia Paddy Odpowiedz Link
mmmmssss Re: Katamarany - Karaiby 17.02.08, 21:56 polecam www.forsail.pl bardzo dobra organizacja, plywaja na czysciutkich zadbanych jachtach (az milo), z nimi nie masz sie czego obawiac Odpowiedz Link
remini12 Re: Katamarany - Karaiby 19.02.08, 14:34 Polecam czartery.eturystyka.org jest duży wybór jachtów i katamaranów na Karaibach. Można też wynająć skippera czy hostessę. Podstawa to dobrać sobie odpowiednią ekipę znajomych Odpowiedz Link