Dodaj do ulubionych

kupiłam...

17.11.05, 14:56
Moje pierwsze spodnie ciążowe smile)) Ale jestem dumna, jak paw, hihi. Czarne
sztruksiki, w drobna prążkę, na brzuch, z regulacją gumkami po bokach. Bardzo
zgrabne. Wreszcie nic mnie nie ciśnie, super wygodne, na razie noszę na
najmniejszym zapięciu; mają bardzo dużo miejsca na brzuszek.
Stała się dziwna rzecz, bo schudłam w biodrach, za to w pasie - szkoda gadać
smile)) choc talię jeszcze zachowaną mam. Tym sposobem mam spodnie o nr mniejsze
niż normalnie smile) Chyba skóra z bioder na brzuch mi się przesunęła tongue_outP

Pozdr, Asia - 15 t.c.
Obserwuj wątek
    • smok18 Re: kupiłam... 17.11.05, 14:58
      A gdzie żeś takie cudo Kochana kupiła i za ile?Brzmi bardzo ineresująco i elegancko?
      • kkatie Re: kupiłam... 17.11.05, 15:00
        tez chce cos w tym stylu kupic, takie grubsze i cieplejsze na zime. w weekend
        ruszam na polowanie wink
        • 1979ju Re: kupiłam... 17.11.05, 15:14
          Kupiłam w sklepie ciążowym u siebie w Lublinie, bo jakos przez net bałam się, ze
          nie będą takie, jakich oczekiwałam. A mierzyłam różne, z tzw. skarpetą -
          niezgrabne, i np. na kant, zimowe - choc dla mnie zdecydowanie za cienkie na
          zimę, ale też fajne. Moje sztruksy kosztowały 109 zł, są ze stretchu. Myślę, że
          w miarę normalna cena, jak na ciuchy ciążowe. Za to przeraziły mnie ceny bluzek,
          choć ładne, to najtańsza była za 70 zł. Tu zdecydowanie wolę allegro.
          Moje spodnie są produkcji firmy Valja, mozecie poogladac ubranka tu: www.valja.dk

Pozdr, Asia - 15 t.c.
    • 1979ju Re: znalazłam... 17.11.05, 15:20
      Oto dokładnie model, który mam, tylko moje czarne:
      www.valja.dk/vis.php?id=65&mid=15&nyact=vis&nyid=501&cNum=6
      Pozdr, Asia - 15 t.c.
      • finka11 Re:ja też już po pierwszych zakupach 17.11.05, 20:18
        Ale zaryzykowałam i kupiłam na allegro, spodnie z H&M, jeansy, granatowe, dałam
        67 zł, a w sklepie widziałam po 149 zł. Tylko dopóki nie przyjdą, nie przekonam
        się, czy są dobresad
        A Twoje spodenki śliczne.
        Pozdrawiam

Ps. a jak Wasze brzusie, mieścicie się jeszcze w swoje stare spodnie, bo ja
        tylko w biodrówki
        • 1979ju Re: finka.. 17.11.05, 23:25
          Dzięki, strasznie jestem podekscytowana tym zakupem smile) Wieczorem jak mam
          wiekszy brzuch przymierzyłam spodnie jeszcze raz i dopiero teraz jaki mają urok smile)
          Niedrogo kupiłas swoje spodnie, mam nadzieję, ze spełnią Twoje oczekiwania. Ja
          własnie się bałam kupować w necie, ale kto nie ryzykuje ten nie ma...
          A jeszcze przede mną zakupy małych ubranek, ale ciągle sie powstrzymuję, czekam
          do wizyty u gina, jeszcze 2 tyg. i jak mi powie, ze mój trofoblast już jest tam
          gdzie trzeba, to zacznę szaleć na allegro smile))
          Mieszczę się w jeszcze jedne moje spodnie, ale jak siedzę to uciskają mi na
          brzuch i guzik się wrzyna, takze jeszcze na wyjście do sklepu moga być... Za to
          wieczorem chyba musiałbym siedzieć w rozpietych smile)

Pozdr, Asia - 15 t.c.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka