Dodaj do ulubionych

Laparoskopia na Starynkiewicza - aktualne info

09.12.13, 13:30
Dziewczyny jestem tu nowa i odrazu mam kilka pytań ale najpierw kilka słów o mnie.

Zdiagnozowano u mnie torbiel jajnika (jakieś 33milimetry), CA125 = 131 (norma jest do 35). Dostałam skierowania do szpitala. Do tej pory byłam na Madalińskiego (termin operacji dopiero na maj2014), na Karowej (na wizyte kwialifikującą do szpitala zapisywać będą po 15.12), na Żelaznej (najbliższy termin kwalifikacji do szpitala to kwiecień 2014 i czeka się jeszcze ok 1,5 msc-a na zabieg) i w końcu dotarłam na Starynkiewicza gdzie odrazu zakwalifikowali mnie na styczeń 2014 - Podejrzenanie szybko w sosunku co do innych szpitali. Moja mama była ze mną i mówi że była tam ostatni raz 40 lat temu i wszytsko wygląda tak samo. Stąd moje wątpliwości czy napewno zajmą się mną tam odpowiednio? Czy mają dobry sprzęt? etc?
Dlatego mam kilka pytań:

Czy miałyście laparo na Starynkiewicza w Warszawie? Jeżeli tak to kiedy i czy jesteście zadowolone? Kto Was operował? Jakie są warunki? Jak to sie wszytsko odbywa?

Będę wdzięczna za wszytskie informacje i rady.
Obserwuj wątek
    • novinka1 Re: Laparoskopia na Starynkiewicza - aktualne inf 09.12.13, 21:09
      A nie próbowałaś na Szaserów? Ja tam miałam i w sumie było ok.
      • brama-sole Re: Laparoskopia na Starynkiewicza - aktualne inf 10.12.13, 13:09
        novinka1 napisała:

> A nie próbowałaś na Szaserów? Ja tam miałam i w sumie było ok.

nie próbowałam. novinka1 a jakiego lekarza stamtąd polecasz?
        • novinka1 Re: Laparoskopia na Starynkiewicza - aktualne inf 11.12.13, 10:57
          No więc tak, ja miałam na Szaserów, tam przyjmuje znany dr. Baranowski, ale mnie nie operował. Zaniedługo będę się wybierać ponownie na zabieg, ale tym razem na Żelazną - do profesora Siekierskiego. Złoty człowiek, miły sympatyczny, och i ach. Ja chodzę do niego prywatnie (przyjmuje na Łuckiej). Zdiagnozował u mnie w zwykłym badaniu endometriozę głęboko naciekającą - żałuję, że wcześniej do niego nie poszłam, bo być może miałabym już dawno spokój i nie musiałabym się drugi raz kłaść do szpitala. Czas oczekiwania na zabieg - ok. 3 miesiące.
          • novinka1 Re: Laparoskopia na Starynkiewicza - aktualne inf 11.12.13, 10:58
            A, doczytałam, że na Żelaznej dali ci termin na kwiecień + oczekiwanie. Mnie wczoraj prof. mówił, że gdybym teraz się przygotowała, to termin byłby marzec. Ale ja się wybieram lipiec-sierpień, więc podobno w lutym mogę powoli zbierać potrzebne badania etc.
          • brama-sole Re: Laparoskopia na Starynkiewicza - aktualne inf 17.12.13, 01:08
            dziękuje za polecenie. Właśnie się zastanawiam zeby też isć do niego prywatnie albo do dr Jacka Szymańskiego, który jest ordynatorem na ginekologii.

Ile bierze za wizyte dr Siekierski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka