Dodaj do ulubionych

@+BÓL po laparo

01.12.06, 19:46
Dziewczyny! Te, które z Was miały laparoskopię, jak czułyście się podczas
pierwszej @ po zabiegu? U mnie oprócz skurczów macicy jest bardzo silny ból w
okolicy przydatków z pieczeniem i skręcaniem oprócz tego nudności i
osłabienie (jakbym miała stracić przytomność). Trzyma mnie tak od rana z
takim samym natężeniem. Żadne leki nie łagodzą dolegliwości. Zanim była
operacja, też cierpiałam ale nigdy tak długo. Powiedzcie, że nie jestem
odosobnionym przypadkiem.
Obserwuj wątek
    • aga-gusia Re: @+BÓL po laparo 02.12.06, 16:21
      Właśnie pisałam w temacie Demi,że miesiączkę po laparoskopowej operacji miałam
      do środy a dziś od 5 rano zwija mnie ból-tabletki na tabletki-jakoś daję radę
      ale w tej chwili mam twardy brzuch i takie obrzydliwe uczucie jakby tam była
      taka twarda stojąca macica...
      • isza7 Re: @+BÓL po laparo 24.02.07, 21:18
        Cześć Dziewczyny, właśnie mam pierwszą @ po laparo i to jakiś koszmar chyba. Mimo endo III st nigdy nie miałam specjalnie bolesnych @, ibuprom zwykle wystarczał. Czasami zdarzalo się gorzej ale teraz to jest taki ból jak nigdy. Oprócz tego prawie krwotok ze skrzepami. A do tego boli mnie nawet ten jajnik którego już nie mam. Miało być lepiej a jest gorzej. Bolą mnie też bardzo ranki już prawie zagojone i są bardziej czerwone. Mam nadzieję że to jest normalne i się unormuje. Czy wszystkie tak miałyście? Pozdrowienia
        • beata9655 Re: @+BÓL po laparo 24.02.07, 21:44
          Czesc
          ja Laparo mialam w 19dc @ dostalam planowo nawet2 dni przed czasem co mnie
          zdziwili bo myslalam ze sie opozni Nic mnie nie bolalo Poczatkowo to byla taka
          maz brazowo-brunatna i tak bylo przez 2 dni a potem normalna @ Moze skontaktuj
          sie ze swoim lekarzem i zapytj co masz robic ja dzwonilam bo ta maz mnie
          przerazila ale lekarz powiedzial ze to normalne i mam byc spokojna POozdrawiam
        • beata9655 Re: @+BÓL po laparo 24.02.07, 21:47
          Isza a masz jeszcze szwy ktore niby mialy sie rozpuscic Bo jezeli tak to trzeba
          je usunac bo tak sie robi jak szwy sie nie rozpusza Robi sie raka rana
          • isza7 Re: @+BÓL po laparo 24.02.07, 22:10
            Nie, szwów już nie mam. Wyjęłam sobie trzy z czterech sama a czwarty trzeba było usuwać w szpitalu bo był zrosnięty ze skórą. Ranki ładnie się goją tylko teraz tak bardziej bolą. Może dlatego że cały brzuch mam nabrzmiały jak to zwykle przy @. Ide w piątek do lekarza, chyba że do poniedziałku nic sie nie zmieni to pójdę w poniedziałek. Laparo miałam robioną w 12 dniu cyklu a @ dostalam w 33, czyli parę dni po czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka