Dodaj do ulubionych

Zawsze trzeba mieć NADZIEJĘ

10.04.07, 18:11
Witam posiadam endo III stopnia nie leczona i już rozpędzała sie na IV stopień lekarz przepisał mi duphaston kuracje trzy miesieczną. Lekarz poweidział żę mam szanse na zajście w ciąże tylko trzeba mieć nadzieje. No to miałam nadzieję ale jeden okres, drugi i trzeci a czwartego już brak pewnie sie spóżnia ale następny okres tez sie spóźnia. To zrobię test i dwie kreski jestem w ciaży w 6 tygodniu. robiłam usg moje maleństwo ma 12mm i ma sie dobrze. Więc każdemu mówie trzeba mieć NADIZEJĘ !!!!
Obserwuj wątek
    • jula1232 Re: Zawsze trzeba mieć NADZIEJĘ 10.04.07, 19:14
      Dziekuję za słowa nadzieji jakie skierowałas do nas. Ja juz po laparo... staram
      sie ponad 4 cykle, ale na razie bezskutecznie. tez biore duphaston. Nie tracę
      nadzieji. Buziaki dla ciebie i dbaj o siebie:-)
      • thayla24 Re: Zawsze trzeba mieć NADZIEJĘ 10.04.07, 20:36
        Witam Julio ja tez miałam laparo ale zaszłam w ciaże po wybraniu trzech miesiecy duphastonu miałam odpoczynek bez leku trzy miesiace i wtedy zaskoczyłam !!! Powodzenia i głowa do góry!!! Trzeba mieć nadzieje !!!
        • jula1232 Re: Zawsze trzeba mieć NADZIEJĘ 11.04.07, 07:53
          Jeszcze raz ci gratuluje. ja nadal wierze, ale chyba ta moja wiara troszke
          słabnie:-( Bo z każdym m-cem nieudanych prób ( a mam juz ponad 2,5 roku staran)
          mam wiekszy ból w sercu. Buziaki dla Ciebie i maleństwa:-)) Dbajcie o siebie.
          • ewa.sz3 Re: Zawsze trzeba mieć NADZIEJĘ 11.04.07, 08:29
            ja również serdecznie Ci gratuluję ;))))))))) i dziękuję, bo rzeczywiście takie
            osoby jak Ty dają i to sporą nadzieję! :)
            • jula1232 Re: Zawsze trzeba mieć NADZIEJĘ 11.04.07, 10:45
              A mozecie mi napisac jakie miałyście objawy endometriozy.
              • thayla24 Re: Zawsze trzeba mieć NADZIEJĘ 11.04.07, 20:06
                Witam, moje objawy to bóle podbrzusza wachalnośc okresu, rózne długości okresu, problemy z wypróżnieniem, bóle po stosunkach, młdości przed okresem i okropny ból. A starałam sie o "kijankę" cztery lata wiec głowa do góry!!!!
                • jula1232 Re: Thayla24 11.04.07, 21:11
                  dzieki za pocieszenie. Wiesz moje objawy troszke były podobne. Bo miałam bóle po
                  stosunku (takie uczucie pieczenia), Ból podczas okresu, ale tylko w pierwszy
                  dzień. Zaparcia. Ale miałam regularne miesiaczki. Poza tym bardzo skape. Nie
                  miałam zadnych guzów, torbieli itp. Teraz czuje sie ok. Buziaki dla ciebie i
                  kijanki:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka