weronika1975 18.04.07, 20:07 Czy zoladex podany w pierwszym dniu cyklu zatrzymuje od razu miesiaczke, czy dopiero nastepna po miesiacu od podania.Bede wdzieczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola19761 Re: zoladex -pytanie 19.04.07, 08:37 Witaj miałam Zoladex podany w pierwszym dniu cyklu,ale miesiączki nie zatrzymał ,zato kolejnych już nie bylo. Odpowiedz Link
gosiaczek557 Re: zoladex -pytanie 19.04.07, 12:18 Cześć, Ja miałam coś w rodzaju 2-3 dniowego plamienio-krwawienia około 8-10 dni po podaniu Zoladexu. Potem cisza i spokój przez 7 miesięcy (6 aplikacji). Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link
olka981 Re: zoladex -pytanie 29.04.07, 14:11 czesc dziewczyny zastanawiam sie czy ja nie powinnam sprubowac tego bo bralam tabletki przestalam i cysta mi sie robi na jajniku ale ciekawa jestem ja sie czujecie na tym i jak z waga i ogolnie czy mozna wytrzymac Odpowiedz Link
mariola19761 Re: zoladex -pytanie 29.04.07, 20:49 Ja własnie skonczyłam kurację zoladexem ,czułam się super nie przytyłam ani grama,miałam tylko uderzenia gorąca ,ale byly całkiem znosne . A co najważniejsze 6 cm torbiel zmniejszyła się do 10 milimetrow ,uniknęłam operacji. Gdyby nie bariera finansowa , to endo leczyłabym tylko zoladexem .Pozdrawiam Odpowiedz Link
rosolkowa Re: zoladex -pytanie 29.04.07, 14:49 olka,sporo pisalysmy na temat zoladexu jakis czas temu,poszukaj w starych postach i w jeszcze starszych. skutki uboczne o wiele mniej uciazliwe niz przy innych lekach,malo kto mial problemy z waga,ja sie czulam na prawde ok ,psychicznie troche przewrazliwiona, troche zmeczona ale nie bylo zle,pozdrawiam!!! Odpowiedz Link