iwona2211 14.09.08, 16:19 dziewczyny potrzebuje pomocy psychologa a nawet psychiatry juz z niczym sobie nie radze i mam depresje czy ktoras z was zna jakiegos dobrego i w miare nie drogiego lekarza z lodzi??? z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free-klaudia26 Re: pomocy...!!! 14.09.08, 20:40 Wiesz co ja nie znam ale wejdź na strone www.znanylekarz.pl i tam poszukaj są namiary i telefony ,także zadzwoń to się dowiesz co i jak.nie jestem w stanie Ci inaczej pomóc choćbym bardzo chciała a jesli możesz to powiedz co się stało? Odpowiedz Link
olka981 Re: pomocy...!!! 15.09.08, 12:01 no ja wiem mnie tez dopada czasami wydaje ze nie ratunku dla mnie ale kup sobie moze waleriane z magnezem albo persen uspokaja Odpowiedz Link
tradukistino Re: pomocy...!!! 23.10.08, 13:15 Witaj, mnie deż dopadała depresja. Pomagały mi tabletki z dziurawca. Ale ostatnio czytałam dużo nt. zdrowia. Wpadły mi w ręce książki nt. kandydozy. Okazuje się, że to ona często jest przyczyną wielu dolegliwości fizycznych i psychicznych - w tym endo i depresji. W internecie też jest sporo na ten temat. W moim przypadku odpowiednia dieta i ziółka/suplementy zwalczajace kandydozę spowodowały polepszenie stanu zdrowia nie tylko fizycznego, ale i psychicznego. Nabrałam chęci do życia i jestem optymistycznie nastawiona do świata. Czego i Tobie życzę. Jak lekarz (psycholog/psychiatra) postawi niewłaściwą diagnozę (a kandydoza jest rzadko diagnozowana chociaż powszechna), to może cię niewłaściwie leczyć i niepotrzebnie truć jakimiś syntetycznymi lekami. Odpowiedz Link
iwona2211 Re: pomocy...!!! 24.10.08, 19:48 dzieki wiesz czesto pojawiaja sie u mnie w buzi male biale cholernie bolace krostki nie moge przez nie jesc bo wszystko szczypie to tez jest jakis grzyb wstretny mialas moze taka przypadlosc? Odpowiedz Link
tradukistino Re: pomocy...!!! 25.10.08, 07:16 Takie białe nadżerki? Kiedyś bardzo często. Od podstawówki. To się nazywa AFTA. Teraz mam to rzadko, choć jak zjem coś słodkiego i nie umyję sobie zębów, to czasem mi się pojawia. To jest właśnie dowód, że masz (mamy) kandydozę. Trzeba zrezygnować z cukru i węglowodanów (biała mąka), pić kefiry i zabijać grzyby lekami. Ja jestem zwolenniczką leków z Bożej apteki. Zrób sobie test umieszczony na stronie: www.drjanus.pl/artykuly/grzybice-candida/test-na-wykrycie-zakazenia-grzybiczego Mnie, niestety, wyszedł pozytywny wynik. Ale się cieszę, że przynajmniej wiem, jakie jest źródło moich dolegliwości. Odpowiedz Link
tradukistino Re: pomocy...!!! 25.10.08, 07:38 Jak myjesz sobie zęby, kapnij na szczoteczkę z pastą kropelkę-dwie olejku z drzewa herbacianego (do kupienia w zielarniach i aptekach), ma wspaniałe działanie grzybobójcze. Ja dodaję ten olejek do kremu do twarzy (na krostki), do tamponów zwilżonych sokiem z aloesu (gdy problemy z zakażeniem pochwy), płukam gardło ciepłą wodą z kilkoma kropelkami (przy anginie), a nawet piję z ciepłą wodą (kilka kropelek na szklankę). Ale z piciem trzeba uważać i nie przesadzać, bo ma mocne działanie. Odpowiedz Link
iwona2211 Re: pomocy...!!! 25.10.08, 10:38 a gdzie sie zwrocilas z tym problemem bo moj wynik to prawie 350 pkt;( do jakiego lekarza mam sie zglosic? Odpowiedz Link