Dodaj do ulubionych

pomocy...!!!

14.09.08, 16:19
dziewczyny potrzebuje pomocy psychologa a nawet psychiatry juz z niczym sobie
nie radze i mam depresje czy ktoras z was zna jakiegos dobrego i w miare nie
drogiego lekarza z lodzi???
z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • free-klaudia26 Re: pomocy...!!! 14.09.08, 20:40
      Wiesz co ja nie znam ale wejdź na strone www.znanylekarz.pl i tam
      poszukaj są namiary i telefony ,także zadzwoń to się dowiesz co i
      jak.nie jestem w stanie Ci inaczej pomóc choćbym bardzo chciała a
      jesli możesz to powiedz co się stało?
    • olka981 Re: pomocy...!!! 15.09.08, 12:01
      no ja wiem mnie tez dopada czasami wydaje ze nie ratunku dla mnie
      ale kup sobie moze waleriane z magnezem albo persen uspokaja
    • tradukistino Re: pomocy...!!! 23.10.08, 13:15
      Witaj, mnie deż dopadała depresja. Pomagały mi tabletki z dziurawca. Ale
      ostatnio czytałam dużo nt. zdrowia. Wpadły mi w ręce książki nt. kandydozy.
      Okazuje się, że to ona często jest przyczyną wielu dolegliwości fizycznych i
      psychicznych - w tym endo i depresji. W internecie też jest sporo na ten temat.
      W moim przypadku odpowiednia dieta i ziółka/suplementy zwalczajace kandydozę
      spowodowały polepszenie stanu zdrowia nie tylko fizycznego, ale i psychicznego.
      Nabrałam chęci do życia i jestem optymistycznie nastawiona do świata. Czego i
      Tobie życzę. Jak lekarz (psycholog/psychiatra) postawi niewłaściwą diagnozę (a
      kandydoza jest rzadko diagnozowana chociaż powszechna), to może cię niewłaściwie
      leczyć i niepotrzebnie truć jakimiś syntetycznymi lekami.
      • iwona2211 Re: pomocy...!!! 24.10.08, 19:48
        dzieki
        wiesz czesto pojawiaja sie u mnie w buzi male biale cholernie bolace krostki nie
        moge przez nie jesc bo wszystko szczypie
        to tez jest jakis grzyb wstretny
        mialas moze taka przypadlosc?
        • tradukistino Re: pomocy...!!! 25.10.08, 07:16
          Takie białe nadżerki? Kiedyś bardzo często. Od podstawówki. To się nazywa AFTA.
          Teraz mam to rzadko, choć jak zjem coś słodkiego i nie umyję sobie zębów, to
          czasem mi się pojawia. To jest właśnie dowód, że masz (mamy) kandydozę. Trzeba
          zrezygnować z cukru i węglowodanów (biała mąka), pić kefiry i zabijać grzyby
          lekami. Ja jestem zwolenniczką leków z Bożej apteki.
          Zrób sobie test umieszczony na stronie:
          www.drjanus.pl/artykuly/grzybice-candida/test-na-wykrycie-zakazenia-grzybiczego
          Mnie, niestety, wyszedł pozytywny wynik.
          Ale się cieszę, że przynajmniej wiem, jakie jest źródło moich dolegliwości.
          • tradukistino Re: pomocy...!!! 25.10.08, 07:38
            Jak myjesz sobie zęby, kapnij na szczoteczkę z pastą kropelkę-dwie olejku z
            drzewa herbacianego (do kupienia w zielarniach i aptekach), ma wspaniałe
            działanie grzybobójcze. Ja dodaję ten olejek do kremu do twarzy (na krostki), do
            tamponów zwilżonych sokiem z aloesu (gdy problemy z zakażeniem pochwy), płukam
            gardło ciepłą wodą z kilkoma kropelkami (przy anginie), a nawet piję z ciepłą
            wodą (kilka kropelek na szklankę). Ale z piciem trzeba uważać i nie przesadzać,
            bo ma mocne działanie.
            • iwona2211 Re: pomocy...!!! 25.10.08, 10:30
              ogromnie dziekuje
            • iwona2211 Re: pomocy...!!! 25.10.08, 10:38
              a gdzie sie zwrocilas z tym problemem bo moj wynik to prawie 350 pkt;(
              do jakiego lekarza mam sie zglosic?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka