straznik88-74 11.03.11, 23:02 Witam. Czy czytał ktoś "Jerry Cotton. Kryminalne zagadki agenta FBI". Jeśli tak to proszę podzielic się wrażeniami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januanio Re: JERRY COTTON 12.03.11, 14:59 nie zainteresowała mnie ta pozycja, odłożyłem na półkę w kiosku wolę zwykłą książkę, albo magazyn śledztwo Odpowiedz Link
taclem Re: JERRY COTTON 15.03.11, 08:49 Rzuciłem okiem w kiosku. Myślałem że literatura zeszytowa przerzuciła się na blogi Stwierdzam, że niżej serii "Krew i wino" wydawcy nie powinni schodzić. Odpowiedz Link
stokrotka123455 Re: JERRY COTTON 19.10.11, 17:29 Ja czytałem . Zaje zaje , wreszcie będzie co czytać . Tylko ten Cotton powinien bardziej uważać na świadków , za dużo pozwolił zabić... No ale gdyby nie to cała sprawa nie ciągnęła by się na 60 str. Czyta się naprawdę fajnie . Polecam Odpowiedz Link
fatyko Re: JERRY COTTON 20.10.11, 00:48 60 stron? to zaje.... tak długiego kryminału dawno nie czytałem Odpowiedz Link
forcepull Re: JERRY COTTON 20.10.11, 20:51 haha i tak 60 str. to za dużo na ten syf ,gdyby ten Cotton był chociaż trochę taki jak o nim piszą z tyłu , nie pozwoliłby zabić tego Andrei i wszystko skończyłoby się na 9 stronie !? Tak naprawdę ten kryminał powinni rozdawać za darmo jako dodatek do jakiejś gazety . Może następny numer będzie ciekawszy. Odpowiedz Link