1dawidek2 09.08.13, 20:42 Poszukuję sklepu z Warszawy lub okolicy w celu odkupienia towaru po wymianie (posklep)Towar taki potrzebuję raz na miesiąc.Osoby chętne proszę o pozostawienie tel.Oddzwonię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1marian1954 Re: KUPIE PILNIE 16.08.13, 07:07 witam.Jestem zainteresowany kupnem posklepu,proponuje stałą i regularną współpracę.Proszę o kontakt tel 663 742 057 Odpowiedz Link
vioski Re: KUPIE PILNIE 13.08.13, 17:59 Witam, PILNE jestem w POLSCE kilka razy w m-cu . Przywożę towar prosto z firm zbierającej w Anglii , Danii, Irlandii, Niemiec. Mam własną sortownię. Towar nie jest przebrany. Sortuję tylko osobno dziecięcą, damską męską , torebki - Odpowiedz Link
cream.anglia24 Re: KUPIE PILNIE 14.08.13, 21:48 Uwaga! Oferta specjalna! Ilosc towaru ograniczona tygodniowo! Dla pierwszych dwoch osob, ktrore podejma ze mna stala wspolprace, dostawa towaru z Anglii do Polski GRATIS na zawsze! Cream Lux - odziez damska mix 80% w tym buty, torebki - odziez meska 20 % - mozliwosc wyboru jedynie kolekcji damskiej 100% River Island, Mark&Spencer, Jane Norman, H&M, Dorothy Perkins, Primark ( Atmosphere ) Next, New Look, Zara, Wallis, Adidas, Puma, Nike, Lonsdale itp. 38zl/kg + dostawa GRATIS Nasza odziez jest starannie segregowana, by wybrac dla Panstwa odpowiedni towar. Zamowienie pakowane jest w paczki – 30kg lub 60kg co tydzien Zapytaj o paczke probna - 10kg Chetnie przesle Ci zdjecia towaru! Napisz jaka odziez dokladnie Cie interesuje lub Twoich klientow, jaka odziez sie najlepeij sprzedaje w Twoim sklepie, postaram sie dobrac towar jak najlepiej do Twoich potrzeb! Odpowiedz Link
vioski Re: KUPIE PILNIE 14.08.13, 22:54 Witam, poproszę o zdjęcia oraz jaka byłaby ta próbka 10 kg. Najbardziej interesuje mnie odzież dziecięca SUPER CREAM, ale naprawdę CREAM , a nie 20% Creamu , a reszta szmateczki :) Sorki , nie mówię, że u Pana ale tak to czasem wygląda gdzieniegdzie. Odpowiedz Link
z_pierwszej_reki_niesort Re: KUPIE PILNIE 21.08.13, 13:32 Dzień dobry. Mam do zaoferowania bardzo dobry sort z nowootwartej sortowni w Anglii. Szukamy nowych klientów ,do stałej wsółpracy. Mamy swój magazyn w Łodzi i jestesmy w Polsce raz w miesiącu z towarem. Worki z odzieżą sortowaną można sobie u nas wybierać. Jest to mix w workach 12 kg. Ubrania są bardzo dobrze sortowane wiec nie znajdą w nim Państwo odrzutu ani innych rzeczy niż ubrania. W naszej ofercie mamy też zabawki oraz buty. Ceny : Ubrania sortowane mix - 10.50 zł/kg. Zabawki - 10 zł/kg num kontaktowy: 0044 1978447901 tel.stacjonarny Anglia. 0044 7860678061 tel kom Anglia. 887-022-356 tel.kom Polska. z_pierwszej_reki@interia.pl Odpowiedz Link