Gość: Gosciu IP: *.cable.smsnet.pl 04.03.09, 12:49 dokładnie, prace się przeciągają i to sporo... może czekają do windows 7 :P Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lukas Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 13:48 "Tymczasem mamy już marzec 2008". z której strony ;D Link Zgłoś
Gość: cad Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.as.kn.pl 04.03.09, 14:08 @ Lukas - celne spostrzeżenie, poprawione Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.irishbroadband.ie 04.03.09, 14:10 Zmiana interpretera na kompilator JIT to nie taka prosta sprawa. Zwłaszcza w przeglądarki takiej jak Firefox, która sama siedzi na tym samym silniku, którym później otwiera strony. Link Zgłoś
Gość: pimpalas Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.stacje.agora.pl 04.03.09, 16:45 Firefox to przeglądarka dla pryszczatych geeków w kraciastych, flanelowych koszulach. Znacie kogoś, kto tego używa i nie jest prawiczkiem? Link Zgłoś
Gość: Mrt Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 21:01 Ach ta potrzeba podniesienia samooceny i zaistnienia w Internecie... Link Zgłoś
Gość: meg Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 05.03.09, 07:27 Niestety jest najpopularniejsza! Niestety...bo przez to jest dziurawa! Kiedyś logowałam sie do znanego serwisu i po wpisaniu hasła i naciśnięciu enter KIS wywalił ostrzeżenie o keyloggerze o nazwie not-a-virus:Monitor (czy jakoś tak). Mam w FF wszystkie najważniejsze wtyczki typu NoScript, FlashBlock, BetterPrivacy, mam regularnie aktualizowanego Windowsa i antywira, a mój komputer nie miał wtedy ani nigdy wcześniej żadnych trojanów czy innych szkodników... Wg. mnie to była ewidentnie wina przeglądarki! FF jest dziurawy jak szwajcarski ser! Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 08:55 @meg, kiedyś za czasów "w oczekiwaniu na SP2" IE położył mi WinXP po 4 minutach korzystania z internetu ;) A była to świeża instalacja. To właśnie wtedy zacząłem interesować się IT i zamieniłem IE na Mozille. Z dniem, kiedy zmieniłem przeglądarkę, zniknęły problemy. A używało się chyba z 5 programów do ochrony przed szkodliwym oprogramowaniem. Ad-aware, Spy-bot i inne, których nie pamiętam bo było to 5 lat temu. Każdego dnia trzeba było używać tych programów i zawsze coś znalazły ; ) Teraz to mi to lotto bo zamieniłem też Win na Linuksa. Link Zgłoś
Gość: Gość: orgasmatron Re: Nowy Firefox coraz bliżej IP: *.mysmart.ie 05.03.09, 13:31 @pimpalas ja bzykałem nie raz a firefoxa używam od 3 lat... Nie martw się, to jądro w końcu Ci zstąpi... Link Zgłoś