ridly 15.03.10, 21:10 Witam Wszystkich! Mam do Was pytanie, mianowicie wybieram się do Playa Del Carmen za tydzień (2 tyg na plaży + wycieczki jedniodniowe po Jukatanie)i zastanawiam się nad zagrożeniem malarią? czy jest duże ryzyko? dzieki Magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_jaga_100 Re: Malaria 16.03.10, 03:04 Hej ja tu jestem 2 tydzien i watpie abym sie zarazila czyms takim:D bylsimy dzis w wielkim sklepie cos jak arkadia. Wielki tylko przestrzenia w srodku z 5 sklepow;) centre maya. Kupilismy swieze owoce papyki itd, i widzialam ze kazdy chodzi w maseczkach (chyba jeszcze pozostalosci bo aferze "wymyslona grypa". Ale malaria...>I slysze. Aha - nie wiem czy ktos lubi zegarki tommyego, ale na stoisku z zegarkami kupilam za 95 USD, takze okazja. ridly napisała: > Witam Wszystkich! > > Mam do Was pytanie, mianowicie wybieram się do Playa Del Carmen za tydzień > (2 tyg na plaży + wycieczki jedniodniowe po Jukatanie)i zastanawiam się > nad zagrożeniem malarią? czy jest duże ryzyko? > > dzieki > > Magda Odpowiedz Link