Dodaj do ulubionych

Podróż poślubna

25.07.11, 11:22
Witam wszystkich mexico maniaków :) Jak w temacie szukam porad odnośnie podróży poślubnej którą planuję na przełomie września i października. Jak narazie nie natknęłam się w necie na szczegółowe informacje odnośnie sprawdzonych biur podróży itp Wszystkich doświadczonych proszę o pomoc odnośnie miejsca, wiem na pewno że chciałabym zwiedzić parę kluczowych miejsc ale zależy mi również na pięknej plaży i wypoczynku. Zdaję sobie sprawę z tego że tam gdzie najpiękniej zawsze są tłumy ale może znacie takie mniej komercyjne miejsca które polecacie? Nie ukrywam że cena jest dla mnie dość ważna dlatego proszę o poradę jakie biuro podróży oferuje w miarę dobre ceny? (czyli jak dla mnie max 4 tyś. od osoby) i czy warto czekać na lasta? Baradzo proszę o pomoc, przejrzałam wasze dyskusje natomiast chciałabym zapytać o te konkretne rzeczy które mnie dotyczą. Pozdrawiam@
Obserwuj wątek
    • maoko Re: Podróż poślubna 25.07.11, 19:37
      Trudno będzie za tę cenę znaleźć coś z wylotem z Polski. Może uda Ci się jakiś tydzień z wylotem z Niemiec, więc szukaj w niemieckich biurach podróży.
      • aalita Re: Podróż poślubna 25.07.11, 23:34
        Liczę na lasty z Niemiec :) No i czekam na oferty z El Mundo ..
        • holidayservice Re: Podróż poślubna 28.07.11, 12:39
          Polecam naszą wyszukiwarkę wakacji z niemieckich lotnisk.
          www.holidayservice.pl/zniemiec.php
    • antipop Re: Podróż poślubna 31.07.11, 07:19
      DF-Puebla-Oaxaca-Chiapas-Merida-Cancun-Tulum

lub

DF-Queretaro-Guanajuato-Baja California Sur
      • aalita Re: Podróż poślubna 04.08.11, 13:40
        Nie za bardzo rozumiem, te miasta polecasz na podróż poślubną?
        • antipop Re: Podróż poślubna 08.08.11, 03:05
          to propozycje tras. a jak chcecie jechac w jedno miejsce to jedzcie do cabos
          • riviera_maya Re: Podróż poślubna 08.08.11, 05:33
            Ja bym jednak obstawal przy Jukatanie. Wedlug mnie plaze o wiele ladniejsze a ponadto w Cabos jest niewiele miejsc w ktorych mozna sie kapac w oceanie. Roslinnosc jest bujniejsza na Jukatanie a Cabo to wlasciwie pustynia. Jesli chodzi o zwiedzanie to Jukatan rowniez wychodzi na plus.
            Cabo San Lucas ma za to niepowtarzalna atmosfere wieczorem. Bardzo milo wspominam kolacje przy marinie.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka