Dodaj do ulubionych

Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię

26.04.14, 17:18
Witam,
Planujemy wybrać się do tego hotelu i mamy wstąpną rezerwację. Przed podjęciem ostatecznej decyzji chcemy się upewnić, że to dobry wybór. Czytaliśmy już opinie na portalach turystycznych (ma dobre opinie). Niemniej jednak, może ktoś był w tym hotelu i podzieli się informacjami na jego temat. Mile widziane wszelkie praktyczne uwagi tyou zwracajcie uwagę na...
Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam
Jot.De
Obserwuj wątek
    • zambrapl Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 27.04.14, 14:29
      hej

Z tego co widziałem Wasz hotel, miał powiększaną plażę...
      • zambrapl Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 29.04.14, 10:57
        polecam Ci skorzystanie z opinii tripadvisora! :)

• jicek_69 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 18.01.15, 16:43
          Może ktoś już był w aktualnym sezonie i może podzielić się informacjami.
          JD
    • jicek_69 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 22.02.15, 20:47
      Wróciłem - opinia jak najbardziej na "+". Super hotel.
      Pozdrawiam
      Jot.De
    • pef3800 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 05.04.15, 23:01
      Paraiso del mar to najstarszy hotel iberostara (obok sa 4 inne ) ale zapewniam ze na pewno bedzie sie wam podobal, jezeli was stac to polecam GRAND HOTEL PARAISO to juz jest hotel mimo ze all inclusive bardzo wysokiej klasy, bedziecie mogli do niego zagladnac ale nie mozecie korzystac wtedy zobaczycie jak wiekla jest roznica miedzy nimi, polecam TRIPADVISOR to strona ktora koniecznie kazdy musi odwiedzic przed wyjazdem.
      irek
      • ronia31 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 10.04.15, 20:44
        Czy to ten www.fostertravel.pl/hotele/meksyk/jukatan/playa-paraiso-1/iberostar-paraiso-del-mar/ ? Jeśli tak moja sis w nim była i bardzo sobie chwaliła. Pokoje i obsłucha podobno extra.
        • kkot80 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 12.04.15, 14:09
          Byłam z całą rodziną i polecam. Spokojnie możesz się tam wybrać.
    • ronia31 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 12.04.15, 14:17
      Jeśli chodzi o pokoje to Pokoje
      Standardowe - dwuosobowe (z możliwością 1 dostawki), urządzone ze smakiem z łazienką (WC, suszarka do włosów, prysznic lub wanna). Wyposażenie: klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV, mini-bar (woda, napoje bezalkoholowe), sejf, ekspres do kawy, zestaw do prasowania, balon lub taras.
      Junior Suite (na zapytanie) ? przestronniejsze, posiadają część sypialną i część dzienną, dodatkowo płaszcze kąpielowe.
      • dorotani5 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 29.04.15, 12:12
        lecimy do tego hotelu w lipcu. ;-))))
        • jicek_69 Re: Iberostar Paraiso de Mar - proszę o opinię 30.04.15, 17:04
          Myślę, że będziecie zadowoleni. Nam bardzo się podobało...
          Pozdrawiam
          Jot.De

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka