eeela 16.09.08, 21:38 news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/7618824.stm Chłop mi się nie odzywa, czyta newsy i próbuje się dodzwonić do ludzi, co mu się nie udaje. Nie wiem, jak go pocieszyć :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojito Re: Morelia 17.09.08, 00:04 www.nytimes.com/2008/09/17/world/americas/17mexico.html? _r=1&hp&oref=slogin Czytalem. Wyrazy empatii. Odpowiedz Link
mojito Re: Morelia 27.09.08, 17:48 www.nytimes.com/2008/09/27/world/americas/27briefs-3ARRESTEDING_BRF.html?_r=1&ref=americas&oref=slogin Odpowiedz Link
eeela Re: Morelia 08.10.08, 01:13 Tak, Miguel już wspominał o tym jakiś czas temu. Istnieje ponoć teoria spiskowa, że złapano kogokolwiek bądź dla zrobienia dobrej prasy - i Miguel jako potwornie antyrządowy wcale nie wyklucza, że to prawda. Ja tam się w dyskusje na ten temat wdawać nie chcę, bo widzę (i on sam temu nie przeczy), że do obiektywizmu mu daleko, ale też widzę rzeczywiste powody do żywienia takiej niechęci. Odpowiedz Link
mojito Re: Morelia 09.10.08, 02:15 eeela napisała: " Miguel jako potwornie antyrządowy..." Eeela, byc moze pocieszy to Ciebie, ze ja tez nigdy nie spotkalem pro-rzadowego Meksykanina. Jedyne dwie osoby "pro" ktore znam w DF nie licza sie. Jedna skoczyla studia w Stanach a drugiej wuj jest wysokim "funcionario" w obecnym rzadzie. Sadze, ze Polacy maja podobnie :). Odpowiedz Link