dumfries79 19.03.09, 20:39 Witam.Mam pytanie czy jest to dobry czas na odwiedzenie meksyku?wybieram sie poczatkiem listopada na dwa tygodnie.Chodzi mi najbardziej o pogode.dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaki39 Re: meksyk- pocztek listopada 15.04.09, 12:19 byłem w ubiegłym roku od 11-24 listopada Mexico DF-Oaxaca-Taxco- Acapulco. pogoda rewelka cały czas. Pacyfic 27 st. o 7 rano Odpowiedz Link
dumfries79 Re: meksyk- pocztek listopada 15.04.09, 17:18 Dzieki za odp.Ja wybieram sie do Cancun ale mam nadzieje ze pogoda rowniez dopisze. Odpowiedz Link
trango5 Re: meksyk- pocztek listopada 15.04.09, 20:45 Zastanów się nad tym wyjazdem w listopadzie do Cancun.Październik i listopad to sezon huraganów na karaibach.W roku 2008 sezon huraganów na Jukatanie oficjalnie zakończono 30 listopada. Odpowiedz Link
dumfries79 Re: meksyk- pocztek listopada 16.04.09, 17:33 wszedzie gdzie czytalem info.o huraganach w meksyku to byl okres miedzy majem a pazdziernikiem.To kiedy tam jechac? Odpowiedz Link
trango5 Re: meksyk- pocztek listopada 16.04.09, 18:21 Poczytaj sobie www.travelyucatan.com/info-5-1.htm#BEST lwww.cancun-discounts.com/cancun-weather.htmub Odpowiedz Link
dumfries79 Re: meksyk- pocztek listopada 16.04.09, 20:22 Zobaczymy jak bedzie.Moi znajomi byli w zeszlym roku na jukatanie w pazdzierniku i mowili ze tylko raz padalo przez 2 tyg.Dziwne bo pisza tam tez ze najlepszy okres to wrzesien a ja slyszalem ze to najgorszy okres.Ty byles w meksyku?Bo ja jeszcze nie ale paru znajomych tak i troche ich podpytalem.Ale dzieki za opinie Odpowiedz Link
cairo7 Re: meksyk- pocztek listopada 16.04.09, 23:40 W temacie pogody juz nigdy nie uwierzę w żadne wrożby-(no chyba,że dotyczy Egiptu:)),ale listopad w Meksyku bym jeszcze odpuscił(to takie moje przeczucie),nie musi sie sprawdzac.Wiem na 100%,że zawsze sa fajne ceny w grudniu na Karaiby(te z powrotem przed swietami)...i to wg.mnie bezpieczniejszy okres(pogodowo). ...Pacyfik i Atlantyk...troche róznica...pogodowo tez:) Udanych wakacji! Odpowiedz Link
viruzware Re: meksyk- pocztek listopada 11.04.19, 17:18 tutaj są dwie bardzo dobre firmy do transportu, polecam udać się do tulum, albo wynajem samochodu lub korzystanie z usług transportowych. www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers www.carrentalcancun.net/ www.cancun-airport.net/transportation.php Odpowiedz Link
viruzware Re: meksyk- pocztek listopada 11.04.19, 17:20 viruzware napisał: > tutaj są dwie bardzo dobre firmy do transportu, polecam udać się do tulum, albo > wynajem samochodu lub korzystanie z usług transportowych. > > <a href="www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers" target="_blank" ">www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers</a> > <a href="www.carrentalcancun.net/" target="_blank" >www.carrentalcancun.net/</a> > <a href="www.cancun-airport.net/transportation.php" target="_blank" >www.cancun-airport.net/transportation.php</a> Odpowiedz Link
viruzware Re: meksyk- pocztek listopada 11.04.19, 17:22 viruzware napisał: > viruzware napisał: > > > tutaj są dwie bardzo dobre firmy do transportu, polecam udać się do tulum > , albo > > wynajem samochodu lub korzystanie z usług transportowych. > > > > <a href="www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers" target="_blank" ">www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers</a> > > <a href="www.carrentalcancun.net/" target="_blank" >www.carrentalcancun.net/</a> > > Cancun airport transportation Odpowiedz Link
viruzware Re: meksyk- pocztek listopada 11.04.19, 17:22 viruzware napisał: > viruzware napisał: > > > viruzware napisał: > > > > > tutaj są dwie bardzo dobre firmy do transportu, polecam udać się do > tulum > > , albo > > > wynajem samochodu lub korzystanie z usług transportowych. > > > > > > <a href="www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers" target="_blank" ">www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers</a> > > > <a href="www.carrentalcancun.net/" target="_blank" >www.carrentalcancun.net/</a> > > > Cancun airport transportation Odpowiedz Link
viruzware Re: meksyk- pocztek listopada 11.04.19, 17:23 viruzware napisał: > viruzware napisał: > > > viruzware napisał: > > > > > viruzware napisał: > > > > > > > tutaj są dwie bardzo dobre firmy do transportu, polecam udać > się do > > tulum > > > , albo > > > > wynajem samochodu lub korzystanie z usług transportowych. > > > > > > > > <a href="www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers" target="_blank" ">www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers</a> > > > > <a href="www.carrentalcancun.net/" target="_blank" >www.carrentalcancun.net/</a> > > > > Cancun airport transportation Odpowiedz Link
viruzware Re: meksyk- pocztek listopada 11.04.19, 17:28 dobre towarzystwo https://www.cancun-shuttle-transportation.com/destinations/tulum-transfers Odpowiedz Link