Dodaj do ulubionych

sauna i cellulit

15.01.04, 17:51
powiedzczie mi prosze czy to daje dobre wyniki? Jakies napewno beda, ale na
ile mozna liczyc. Moge sobie pozwolic na 1½ w saunie co drugi tydzien...
Obserwuj wątek
    • Gość: Spainq Re: sauna i cellulit IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.01.04, 19:40
      1,5 godziny? chyba trochę za dużo - lepiej częściej i krócej.
      Nie wiem, jak działa na cellu konkretnie (nie mam), ale generalnie skóra robi
      się aksamitna (tak, tak, nawet tam...;) więc jest szansa.
      Pozdrawiam
      • byhanya Re: sauna i cellulit 15.01.04, 20:42
        dzieki za odpowiedz. ciekawa jestem czy jest ktos komu sauna pomogla
        faktycznie. napisalam 1½ bo tyle moge wyjac z kalendarza. przeliczajac innych
        postow wszystkie minuty saunie i odpoczynku wyjdzie ok 1½ godziny. jest to moze
        za duzo jak na poczatek??
        • chica33 Re: sauna i cellulit 16.01.04, 10:16
          Mi tez w sumie schodzi sie poltorej godziny jak wchodze 3*15 minut - jak bedzie
          to dla Ciebie zbyt meczace - wchodz 2 razy. Potem sie przyzwyczaisz.

Na skore dziala swietnie, a jeszcze lepiej jak przed wejsciem do sauny
          posmarujesz sie oliwka, wtedy skora mniej sie wysusza.
          Na cellulitis troche pomaga - ale rewelacji nie oczekuj, na pewno nie zniknie
          calkowicie.
          • Gość: Spainq Re: sauna i cellulit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 19:39
            Polecam przed sauną basen - ładnie rzeźbi, powinien zniwelować cellu, mnie na
            ogólny stan skóry BARDZO pomogła taka kombinacja.
            Przed sauną również prysznic z żelem pillingującym. Po saunie dobry balsam.
            To działa.
            • byhanya Re: sauna i cellulit 16.01.04, 22:26
              dzieki za odpowiedzi! Bylam dzisiaj w saunie i chociaz uczeszczalam tam przed 5
              laty to naprawde zapomnialam jakie to dobrodziejstwo! nie mam problemow z
              siedzeniem w saunie nawet 5 razy po 10 min. wyszlam jak nowonarodzona. SUPER
            • byhanya Re: sauna i cellulit 16.01.04, 22:28
              Ah jeszcze pytanie - jaki krem/zel pillingujacy polecacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka