delajla 28.01.04, 23:27 Bede wdzieczna za informacje o dobrym klubie fitness w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Fitness w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 23:51 Polecam Olymp na ulicy Smoluchowskiego, bardzo miła atmosfera, życzliwy i kompetentny personel; słyszałam że Niku również jest fajnym klubem na ulicy Piątkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
vincent_vega80 Re: Fitness w Poznaniu 29.01.04, 00:52 olymp na smoluchowskiego, jest wszystko - dobry sprzet zarowno do treningu silowego jak i aeorobow, squash, aerobik, judo, spinning. + naprawde kompetentny i uprzejmy personel + umiarkowana cena. www.olymp.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fitness w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 29.01.04, 13:10 Też słyszałam wiele dobrego o klubie Olymp. Poza tym polecam Precor w Kupcu (trochę drogi). W sumie to wszystko zależy od tego ile kasy jesteś w stanie na taką przyjemność wydać i czy nie prezeszkadza Ci jechać do klubu np. 30 minut. Dla mnie te kluby są za trochę za drogie, ale jeśli możesz zapłacic np. za przynajmniej 3 miesiące z góry to wówczas jest to całkiem przystepna cena:)Ja chodzę na aerobik do tańszych klubów takich niby osiedlowych, kiklu różnych, bo tam pasują mi godziny i są całkiem fajne instruktorki. A siłownię mam na Piekarach. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś