Dodaj do ulubionych

Kacza obstrukcja

14.05.07, 10:58
Bo dyspepsji jednago (chyba tak to bylo), drugi kaczorek zaczyna cierpiec na obstrukcje. Drukarska:

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,4128517.html
Obserwuj wątek
    • typson Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 11:30
      jak by to powiedziala moja przyszla zona - a to rybi *uj
      • emes-nju Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 11:32
        Fajna masz przyszla zone :-D
        • sven_b Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 11:39
          Mocno stoi na ziemi:-)
        • margotje Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 16:44
          emes-nju napisał:

> Fajna masz przyszla zone :-D
          >
          BA!!!!
    • edek40 Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 11:41
      Ciekawe jak to bedzie? Konus nie opublikuje nowych uregulowan prawnych, wobec z tego, ludzie beda wylatywac z pracy. W koncu jednak opublikuje. Beda ludzi przywrac na stanowiska czy placic odszkodowania. Moze tak odszkodowania placilby Wodz Naczelny? Przeciez za takie rzeczy powinien pojsc pod Trybunal.
      • wujaszek_joe Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 11:59
        i może pójdzie pod trybunał stanu. inna rzecz, ze okazało się, że muszę głosować
        na komunistów. to Kalisz uratował nas przed złym prawem. PO wyszło z tej afery
        jako rozlazła bezwolna partia obawiającego się głosować przeciw PIS. tak było
        również przy głosowaniu za planem hausnera
        • edek40 Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 13:06
          Nieco zastanawialem sie nad postawa PO. Wydaje mi sie, ze oni graja juz na przedterminowe wybory. Zapewne nie chca, aby w swiadomosci elektoratu byli pokazywani jako ugrupowanie dokonujece bezprzykladnego ataku na rzadzacych z sugestia nalezenia do ukladu. Zdaje sie, ze jest wielu takichm ktorym metody PiS sie nie podobaja, ale cel uwazaja za sluszny. Moze PO chce wpisac sie w swiadomosc jako ci, ktorzy chca tego samego co PiS, ale cywilizowanymi metodami?
    • andrzejmat Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 15:09
      emes-nju napisał:

> Bo dyspepsji jednago (chyba tak to bylo), drugi kaczorek zaczyna cierpiec na
      ob
      > strukcje. Drukarska:
      >
      > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,4128517.html

Witajcie,
      no, mozna przypuszczać, że kosztem niepokoju i dyskomfortu wielu osób, nawet
      bezposrednio nie zainteresowanych, jednak przynajmniej najmądrzejszy kaczorek
      sam sobie "strzela w stopę" (perspektywa trybunału stanu itp).
      Ale to "strzelanie w stope' wydaje mi sie w tym przypadku zbyt eleganckim
      okresleniem.
      Sytuacja raczej przypomina skatologiczna nieco anegdotkę o pijaku i policjancie:

"Obszczymurek sika na scianę. Policjant: "Schować i przestać!". Pijaczek do
      obserwujących: "Ale go nabrałem, schowałem ale nie przestałem."
      Pzdr.
      A.
      • andrzejmat Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 15:17
        A czy w tej sytuacji nie dało by sie także zastosować - dla wyjasnienie takiego
        a nie innego postepowania - okreslenia tej fajnej mamy o ciasnych butach ? A
        może o ciasnej czapce (w dzieciństwie zwłaszcza)?
        A.
        • emes-nju Re: Kacza obstrukcja 14.05.07, 15:20
          Raczej o ciasnawym krawacie :-D Przez cale zycie...
    • andrzejmat Re: Kacza obstrukcja 16.05.07, 08:18
      emes-nju napisał:

> Bo dyspepsji jednago (chyba tak to bylo), drugi kaczorek zaczyna cierpiec na
      ob
      > strukcje. Drukarska:
      >
      Obssssstrukcja drukarska jakos mu przeszła, w sam czas, aby napsuc ludziom
      troche nerwów. Teraz raczej ma rozwolnienie. Umysłowe. Nikt nie ma obowiązku
      wielbienia czy nawet w wielu kwestiach -zgadzania sie z Michnikiem, ale
      plugastwo w ustach - jak by nie było - przedtswiciela naszego w końcu PAŃSTWA -
      to jest zwykłe k....stwo.

A.
      • edek40 Re: Kacza obstrukcja 16.05.07, 09:05
        Cel osiagnal. Calkiem sporo ludzi sie z lustrowalo, bo do konca nie bylo wiadomo, czy bedzie opublikowane do wczoraj. Podobno maja to odsylac nieotwarte. Mi jakos ich bolszewickie metody sugeruja, ze nie dosc, ze pootwieraja, to jeszcze stworza wlasne archiwum.

A durnemu spoleczenstwo podobaja sie metody PiSu. Nie traca w sadarzach z afery na afere. Wyglada na to, ze maja mniej wiecej 20-25% betonu za elektorat. Patrzac na stopien zawlaszczenia panstwa mysle, ze oscyluje ono w granicach 20-25% (liczac z rodzinami).
        • lobuzek1 Re: Kacza obstrukcja 16.05.07, 21:20
          Już czajniki nastawiali i nad parą otwierają, cholera by wzięła całą lustrację.
          NIe widzę żadnej pozytywnej strony tego gówna, historii się nie zmieni.
          Zabetonować to gówno, spalić i raz na zawsze zakończyć, taki jest mój pogląd na
          sprawę. Jakby mało było innych rzeczy do zrobienia.
          Pamiętacie tekst z Psów - "Żyjemy w państwie prawa. Czego, czego, k.... czego?"
          A prywatnie mam nadzieję, że gośc wraz z przydupasem Ziobrą odpowiedzą za swoje
          czyny przez Trybunałem Stanu.
      • sierra7 Re: Kacza obstrukcja 16.05.07, 09:21
        andrzejmat napisał:

>
        > to jest zwykłe k....stwo.
        >

S..syństwo kojarzy mi sie jakos z występnym ale jednak cwaniactwem. A tu chyba
        bardziej pasuje założenie abjawienia się zwykłej umysłowej dewiacji.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka