czarnulkamultisport 29.01.10, 14:55 Jestem w stanie załatwić imienną kartę Multisport. Zainteresowanych zapraszam na gg 19490592 lub mail poduszka5konczyn@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Multisport - wyrabiam karty IP: *.centertel.pl 30.01.10, 17:58 Witam, Właśnie kontaktowałem się z tą oszustką o ile to w ogóle ona. Posługuje się też loginem skype: dolceniuni90 - Justynka z Sopotu (nowy numer gg działa tyko na najnowszej wersji gg). Wpłata z góry na konto. Nie chciała w ogóle rozmawiać o przekazaniu dodatkowych informacji lub jakichkolwiek propozycjach w celu zabezpieczenia się przed próbą oszustwa. Nie dostałem nawet numeru konta bo okazałem się być zbyt podejrzliwy. Jeżeli komuś uda się zdobyć numer konta radzę zgłosić sprawę na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Multisport - wyrabiam karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 11:28 OSTRZEGAM !!!!!!!!!! OSZUSTKA!!!!!!!!!! sprawa jest na policji!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dajcie się nabrać, nie wysyłajcie żadnych pieniędzy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chrisu_gd Re: Multisport - wyrabiam karty 10.02.10, 13:04 A ktoś się nabrał już? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alegnój Re: Multisport - wyrabiam karty IP: *.173.6.145.tesatnet.pl 10.02.10, 17:24 Mnie też próbowała walnąć na kasę. Mam nadzieję,że nie spotka jeleni,którzy wyślą kasę w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Multisport - wyrabiam karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 18:45 Ta osoba podaje tylko prawdziwy nr. konta bo wszystkie dane osobowe podane do przelewu są nieprawdziwe, mi podała, że mieszka w Sopocie, a tak naprawde mieszka w Toruniu. Jeśli chciała ta "osoba" oszukać lub oszukała też ciebie napisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Multisport - wyrabiam karty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.10, 00:21 Mnie też oszukała! Trzeba to zgłosić na policję! Odpowiedz Link Zgłoś