yoric 07.04.10, 02:38 Czy da się z tego korzystać w bloku, czy to raczej opcja wyłącznie na dom/piwnicę/na zewnątrz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
someday_someone Re: Trampolina 07.04.10, 11:49 Wiesz chyba wszystko zależy od tego, jak dużą będziesz miała trampolinę i jak duże masz pomieszczenie. Ale wiesz mnie się wydaje, że raczej trzeba mieć trochę miejsca na to, żeby móc na trampolinie poćwiczyć np. w taki sposób. www.trampolina.org/2009/04/fitness-ze-stevem-na-malej-trampolince/ sama widzisz chyba trochę miejsca jednak na to potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re: Trampolina 07.04.10, 13:21 Chodziło mi o hałas bardziej :). Dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Trampolina IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.10, 12:12 Ja mam trampoline w bloku i nie ma problemu. Moja m ok. metr średnicy, producent chyba bodysculpute (czy jakoś tak) i wcale nie wytwarza dużego hałasu, tylko moim zdaniem te ćwiczenia nie są zbyt intensywne. Ja wolę sto razy bardziej bieganie. Mam też w domu w bloku orbitreka. Z tą maszyną to był straszny problem. Orbitrek firmy THORN 707 za 1000 zł szybko zaczął tak strasznie skrzypieć i hałasować, że coś strasznego.W końcu sąsiadka z dołu zapytała czy to można ściszyć. Oddałam do reklamacji. Teraz mam innego orbitreka za 2500 zł i na razie jest cichy. Odpowiedz Link Zgłoś