independent-girl 25.02.04, 21:40 Jogger wspomniał o tym specyfiku w którymś z wątków. Moje pytanie: czy To-Coś zawiera ten enzym co grejfruty i blokuje działanie kofeiny? Dzięki z góry za każde info :) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent-girl Re: Citrosept 01.03.04, 13:23 Dowiedzialam sie troszke na temat Citrospetu. Drogi Joggerze, lepiej przyjmowac to w kapsulkach czy w plynie, ktory sie rozciencza w 200ml plynu? I czy wtedy tym plynem moza byc kawa? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Citrosept 02.03.04, 02:26 Jest to obojętne; rozpuszczać lepiej w wodzie; kapsułki są praktyczniejsze 'na wynos', za to krople relatywnie tańsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp Re: Citrosept IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.03.04, 11:12 Z własnego doświadczenia wiem, żę z wodą się tego nie wypije, przynajmniej ja nie mogłam. Wybrałam wariant z melisą ale biore do tego 2 torebki melisy i praktycznie smaku citroseptu się nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: Citrosept IP: *.mad.it.pl 02.03.04, 13:40 jeszcze z colą możesz próbować to pić (ale nie wiem czy można ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp Re: Citrosept IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.04, 16:50 przy odchudzaniu nie powinno się pić coli. takie jest moje zdanie. colę rzuciłam jakieś 3 lata temu i nie zamierzam do niej wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Citrosept 02.03.04, 17:15 Warto jednak próbować 'na gorzko', bo wtedy - pijąc drobnymi łyczkami - likwidujemy wirusy i bakterie chorobotwórcze w jamie ustnej i w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hp Re: Citrosept IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 09:36 Jogger, pytanie do ciebie a propos citoseptu. Piję citrosept raz dziennie, rano, na czczo, poźniej po jakiejś 1 godz. piję czarną kawę + 1 słodzik (przyzwyczajenie i pozostałość po kopenhaskiej) a dopiero w okolicy 11, 12:00 jem lekkie śniadanie (jesten na takim, trochę zmodyfikowanym, Atkinsie). Czy ta kolejność jest dobra, chodzi o citrosep i kawę, czy powinna być odwortna? Gdziś napisałeś, że citrosept wydłuża działanie kawy. Dzięki. HP. Odpowiedz Link Zgłoś