25.02.04, 21:40
Jogger wspomniał o tym specyfiku w którymś z wątków. Moje pytanie: czy To-Coś
zawiera ten enzym co grejfruty i blokuje działanie kofeiny?
Dzięki z góry za każde info :)
Pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • jogger Re: Citrosept 26.02.04, 13:55
      Tak, tyle że nie blokuje, a wydłuża :-)
      • independent-girl Re: Citrosept 01.03.04, 13:23
        Dowiedzialam sie troszke na temat Citrospetu.
        Drogi Joggerze, lepiej przyjmowac to w kapsulkach czy w plynie, ktory sie
        rozciencza w 200ml plynu? I czy wtedy tym plynem moza byc kawa?
        Pozdrawiam
        Kasia
        • jogger Re: Citrosept 02.03.04, 02:26
          Jest to obojętne; rozpuszczać lepiej w wodzie; kapsułki są praktyczniejsze 'na
          wynos', za to krople relatywnie tańsze :-)
          • Gość: hp Re: Citrosept IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.03.04, 11:12
            Z własnego doświadczenia wiem, żę z wodą się tego nie wypije, przynajmniej ja
            nie mogłam. Wybrałam wariant z melisą ale biore do tego 2 torebki melisy i
            praktycznie smaku citroseptu się nie czuje.
            • Gość: Marcela Re: Citrosept IP: *.mad.it.pl 02.03.04, 13:40
              jeszcze z colą możesz próbować to pić (ale nie wiem czy można ;) )
              • Gość: hp Re: Citrosept IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.04, 16:50
                przy odchudzaniu nie powinno się pić coli. takie jest moje zdanie. colę
                rzuciłam jakieś 3 lata temu i nie zamierzam do niej wrócić.
                • jogger Re: Citrosept 02.03.04, 17:15
                  Warto jednak próbować 'na gorzko', bo wtedy - pijąc drobnymi łyczkami -
                  likwidujemy wirusy i bakterie chorobotwórcze w jamie ustnej i w gardle.
                  • Gość: hp Re: Citrosept IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.03.04, 09:36
                    Jogger, pytanie do ciebie a propos citoseptu. Piję citrosept raz dziennie,
                    rano, na czczo, poźniej po jakiejś 1 godz. piję czarną kawę + 1 słodzik
                    (przyzwyczajenie i pozostałość po kopenhaskiej) a dopiero w okolicy 11, 12:00
                    jem lekkie śniadanie (jesten na takim, trochę zmodyfikowanym, Atkinsie). Czy ta
                    kolejność jest dobra, chodzi o citrosep i kawę, czy powinna być odwortna? Gdziś
                    napisałeś, że citrosept wydłuża działanie kawy. Dzięki. HP.
                    • jogger Re: Citrosept 03.03.04, 17:46
                      Przed kawą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka