Dodaj do ulubionych

rollen Energy Fitness Club

IP: *.146.89.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 14:19
Polecam wszystkim paniom urządzenie rollen w klubach Energy Fitness w
Warszawie.Wejście na kartę Benefit Multisport bezpłatne.Ja uczęszczam
rano,więc miejsca są, gorzej wieczorem wszystko zajęte.Może jakieś
spostrzeżenia kto tam jeszcze chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aldona Re: rollen Energy Fitness Club Egipska 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.10, 11:33
      Witam ja chodzę na rollen na Saską Kępę do nowego klubu Energy.Masaż jest przyjemny, skóra bardziej jędrna.
      • helikor Re: rollen Energy Fitness Club Egipska 4 21.10.10, 09:37
        niedaleko jest też fitness park, tam mają specjalne zajęcia na plecy, tak żeby nam nic nie doskwierało ;) oprócz oczywiście innych zajęć fitnessowych, jak choćby aqua aerobic ;) ale to tylko w jednym z ich klubów, bodajże Agora...
        • Gość: mariola Re: rollen Energy Fitness Club Egipska 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.10, 10:44
          Sorry ale Fitness Park-i to porażka, więc nie zaśmiecajcie postów.
        • Gość: nowa_ona Re: rollen Energy Fitness Club Egipska 4 IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.14, 21:53
          energy fitness club egipska 4 oceniam na 4 w skali od 1 do 10 ponieważ największe zastrzeżenia mam co do szatni, mała szatnia a w niej 38 szafeczek, i tylko 2 ławeczki na całą szatnie żeby postawić torbę i sie przebrać, a jak 20 pań kończy aerobik to dopiero sie dzieje w szatni, nie ma jak sie obrócić także nie ma jak sie przebrać sobodnie, torbe trzeba kłaść na podłodze, ciasno się robi. Oraz na sali fitness są panele gdzie obuwie się ślizga i panele sie ruszają!!! tak samo sie ruszają w drodze do szatni. Nikomu z właścicieli nie chce się ich naprawić a można sobie zęby wybić. Oprócz tego jest duży nawiew kilmatyzacji podczas ćwiczeń co mi akurat nie pasuję bo zaraz się przeziębiam, tu człowiek spocony mokry od ćwiczeń a tu wieje po plecach chłód, i przeziebienie gotowe. Szczerze to odradzam ten klub, remont by sie przydał.
    • irtenka Re: rollen Energy Fitness Club 02.02.14, 18:25
      Tak, masaż rollen przynosi bardzo fajne efekty. Z tym, że nie w każdym klubie z sieci Energy Fintess warto bywać. Palace Mokotów jest bardzo duży, zatłoczony, ale przynajmniej w miarę nowy. Energy Saska poznaję od miesiąca, listę mankamentów można by mnożyć - ktoś pisał o małej szatni, fatalnej, ruszającej się i śliskiej podłodze w sali fitness, dodaję do tego - grzyb (wilgoć) na sali ćwiczeń, odpadający tynk, jedno z okien i kaloryfer podparte cegiełkami ponieważ odpadają. Zapach kanalizacji wydobywający się z prysznicy ... fatalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka