Dodaj do ulubionych

Fitness Zacisze - Targówek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 10:36
Ostatnio zaczęłam chodzić na zajęcia fitness do CTR Strefa58 i jestem mile zaskoczona. Sala co prawda nie jest typową salą z sprzętem z siłowni, ale zajęcia świetnie prowadzone. Drogie Panie, zachęcam ul.Gilarska 58.
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Fitness Zacisze - Targówek 15.02.11, 17:01
      Wiele pań chwali też Fit Station przy Malborskiej 41 (Park Smaku).
    • mayday07 Re: Fitness Zacisze - Targówek 30.08.11, 17:16
      Na Targówku otworzył się Gravitan w Parku Handlowym Targówek. Kompleksowy klub gdzie mogą ćwiczyć nie tylko dorośli ale także ich pociechy.
      Targówek żyje zdrowym trybem życia dołączcie do NAS :)
      • Gość: Freder Re: Fitness Zacisze - Targówek IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 11:22
        Jak Targówek to tylko Saturn w chwili obecnej jak dla mnie. Nie dość, że siłownia odnowiona to masa zajęć wszelakiej maści do wyboru (około 20 różnych z instruktorami). Dodatkowo każdy kto chce przetestować może zrobić to przez 7 dni za darmo.
        • 0liviaaa Re: Fitness Zacisze - Targówek 23.04.14, 13:19
          Tak. w tamtych okolicach tylko Saturn spełnia wymagania dobrej siłowni. Nie ma sobie równych :)
          • mary-sia19 Re: Fitness Zacisze - Targówek 07.08.14, 12:07
            0liviaaa napisał(a):

> Tak. w tamtych okolicach tylko Saturn spełnia wymagania dobrej siłowni. Nie ma
            > sobie równych :)
            Zgadzam sie z tobą ;) Saturn jest najlepszy, takiej atmosfery nigdzie nie uswiadczysz.
            • Gość: kasia Re: Fitness Zacisze - Targówek IP: *.173.14.120.tesatnet.pl 28.03.16, 20:46
              Tak, też mogę polecić Saturn Fitness, ja chodze akurat we wtorki i piątki, bo mi tak pasuje po zajęciach, jeżdżę na ul. Kuflewską na Targówek i później mam blisko do domu. Klub bardzo ładny, zadbany i chodzi tam nawet dużo ludzi z mojej uczelni wiec grupa wiekowa podobna do mojej, co mi bardzo odpowiada :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka