Gość: Sylwia IP: *.arcor-ip.net 01.05.04, 18:02 Czy mozecie polecic mi jakies skuteczne wypelniacze ?mam caly czas uczucie glodu tzw.wilczy apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goscc Re: wypelniacze zoladka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 10:12 blonnik zalac w zoladku duza iloscia wody a apetyt zmniejszy sie pomaga tez przy problemach ze stolcem. w aptekach sa jeszcze inne tabletki ale stosowanie to samo. czyli tabletki i duuuzzooo wody.polecam u mnie dzialaja. Odpowiedz Link Zgłoś
omango Re: wypelniacze zoladka 03.05.04, 21:40 a jak juz taak bardzo chce sie cukru i czegos slodkiego, to proponuje gumisie itp. rozne zelowe cukierki :-) moze nie jest to najepsza rada, bo to w koncu cukier (biala smierc!) ale czlowiek jest tylko czlowiekiem i czasem musi zrobic sobie mala przyjemnosc a chyba lepiej to, niz tabliczka czekolady, prawda!?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
margolka123 Re: wypelniacze zoladka 04.05.04, 12:27 strasznie kaloryczna porada, mnie tez sie kiedys wydawalo ze misie sa malo szkodliwe, 380 kcal 100 g. Lepiej banana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: wypelniacze zoladka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 12:22 zero profesjonalizmu w tej poradzie bedzie, tylko raczej hipoteza... otoz na wilczy glod, apetyt itd. wypelniacze nie pomaga, bo to nie kwestia pustego zoladka, tylko kwestie psychiczne, albo hormonalne /insulina/, sprobowac mozesz, na pewno nie zaszkodzi, ale.. ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś