IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.04, 08:53
Jakieśdwa tygodnie temu zaczęłam biegać- tak pół godziny dziennie,
naprzemiennie z marszem. I, ku memu ogromnemu zaskoczeniu, przytyłam od
tamtej pory ze dwa kilo. Przypuszczam, że po prostu niepostrzeżenie więcej
jem, albo mięśnie mi "przyrosły". Ale nie wiem. Chciałabym schudnąć jakieś
10 kilo, więc mam pytanie: co robię nie tak??? Pliz help.
Obserwuj wątek
    • Gość: Feta Re: Bieganie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 09:57
      ja jak jeżdziłan na rowerku stacjonarnym po 40 km dziennie co uwazałam za
      mistrzostwo świata do poki nie zaczełam czytać forum:)) ale nie wazne. No wiec
      jak jeździłam to automatycznie chciało mi sie jesć więcej niz normalnie.....
      No i mięśnie teśh troche ważą. Ja tesh chcę schunąć 10 kilo, ale w ciągu 11 dni
      musze schdnąć 5-6 kilo,m ok moze byc 5... Zresztą dodałam nowy wątek po
      twoim.... help me
    • zawa8 Re: Bieganie 25.05.04, 09:58
      Witaj Aniu!!!
      Odsyłam Cię do wyjaśnień na tym forum pod tytułem: Czy to normalne? z 20.05.04.
      Mam ten sam problem tylko ja już ćwiczę 5 miesięcy a waga najpierw wzrosła 3
      kg,a teraz stanęła i ani ruszy w dół. Mam jednak nadzieję ,że nasz wysiłek
      zostanie nagrodzony i waga w końcu spadnie:)
      Pozdrawiam!
      • lilka44 Re: Bieganie 10.08.15, 11:01
        uważam, że dieta, to podstawa + bieganie, ale ja bym sie na to nie zamykała. kocham biegać, to mój sposób na reset po ciężkim dniu w pracy. lubie też imprezy biegowe, a na pko bieg charytatywny ne pewno sie udam.
    • zdrowaforma Re: Bieganie 30.07.15, 21:20
      Pilnuj swoich stref energetycznych podczas wysiłku. Najłatwiej przy pomocy pulsometru.
      Ja preferuje sam pasek na klatę i aplikacje w telefonie najlepiej Polar beat i pasek polar h7
    • wiollonczelistka Re: Bieganie 18.08.15, 16:23
      Nie na darmo mówi się, ze dieta, to 70% sukcesu w odchudzaniu i sprawdziłam to na sobie. W centrum odchudzania i odżywiania wszystko obczaiłam, bo wcześniej tkwiłam w cały czas w tej samej wadze po mimo starań. Wcześniej robiłam mustwo błędów żywieniowych, ale już rozumiem co robić jak komponować jedzenie, a ćwiczyć zawsze lubiłam wiedź wszystko razem i są rezultaty - 8 kilogramów w dwa miesiące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka