gordon4 21.06.04, 12:42 Chocby troche, troszeczke... mam 26 lat, 180 cm wzrostu i ważę 66kg. Wykluczylem, juz cukrzycę, pasożyty (:-)) etc. Mam świetny apetyt, a nie tyję.. Znacie jakies sposoby?? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartollo Re: JAK PRZYTYĆ??? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.06.04, 13:33 Hihi, mam podobny problem: 24l, 190cm, 72kg. Lekarz po wykluczeniu pasożytow dał mi "wspaniałą" receptę: "Proszę jeść dużo witamin i się nie denerwować..." A z moich doświadczeń wiem, że pomaga regularny trening siłowy, niekoniecznie bardzo forsowny. Zawsze jak się zmobilizuję i ćwicze 2-3 tyg. to waga leci kika kg do góry. Jak zaprzestaje ćwiczeń, kilogramy prędko spadają. Sam chętnie poslucham sesnownych porad. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: JAK PRZYTYĆ??? 21.06.04, 18:20 Spróbujcie oprzeć dietę na produktach sojowych (kotlety 'schabowe' sojowe, mleko sojowe, płatki sojowe, żurki sojowe etc). Fitoestrogeny mogą obniżyć poziom hormonów tarczycowych i tą drogą spowolnić metabolizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: JAK PRZYTYĆ??? IP: *.chello.pl 21.06.04, 14:33 faceci to maja problemy ;( ja mam 180 wzrostu waze 60 kg i ćwicze aby zrzucic te 2 kg a raczej cm tu i ówdzie.. a oni chca przytyc ;(( zjadalabym codzienie 3 obiadki 3 deserki i byloby po krzyku ;P kurcze.. normalnmie wam zazdroszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eoeo Re: JAK PRZYTYĆ??? 03.07.04, 00:17 Ja tez wykluczylem cukrzyce,pasozyty,etc. Po dwoch miesiacach w silowni(3 razy w tygodniu po 1,5h +dobrze dobrana odzywka)zaczynam"tyc".Kiedys stosowalem homeopatie.Skuteczne i nie zabiera duzo czasu,tylko trzeba miec cierpliwosc do homeopatycznej diety.Ja nie mialem,ale jesli chcesz sprobowac ta metoda,moge Ci podac(na priv) namiary na lekarza,ktory mi dobral homeopatie. U mnie duzy wplyw ma sen.Dwie zarwane noce w tygodniu to zwykle minus 1 kg. pozdro, eoeo (28lat,178/65kg,hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
hasmi Re: JAK PRZYTYĆ??? 14.07.04, 08:47 1. up 2. moja zona ma 177cm i wazy okolo 53 kg (23 lata). Zastanawiamy sie co zrobic zeby zyskac pare kg. Zadne problemy zdrowotne nie wchodza w gre, tak to prostu ma. Je, nawet te rzeczy tuczace i nic.... Moze sprobowac jakiejs odzywki na przyrost masy...? Help. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudzinka Re: JAK PRZYTYĆ??? IP: *.phils.uj.edu.pl 11.10.04, 10:10 Ja mam 180 cm wzrostu i waze 62 kg.5 kg in plus to moje marzenie:)Czy ktos cos wie wiecej na temat diety sojowej?Gdzie mozna dostac tkie produkty? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: JAK PRZYTYĆ??? 11.10.04, 16:52 W sklepach typu 'Zdrowa żywność' a nawet w tego typu działach hipermarketów, np. Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzez Re: JAK PRZYTYĆ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 20:59 Gdzies czytalem ze soja dla facetow jest niezdrowa- przyczynia sie do problemow z potencja :/ Zawiera substancje podobne do hormonow zenskich o ile dobrze pamietam (z newsweeka :D) Odpowiedz Link Zgłoś