Gość: kompletnie zielona IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.07.04, 17:47 chciałabym mieś grubsze łydki zwłaszcza od wewnętrznej strony . Czy znacie jakieś dobre ćwiczenia na rozbudowanie tych właśnie mięśni ?? Prosze o porade !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kompletnie zielona Re: szczupłe łydki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.04, 09:49 www.nrs.pl/uroda/index_uroda.html czy te ćwiczenia są na pogrubienie łydek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: szczupłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:18 na pogrubienie łydek to chyba najlepsze beda cwiczenia silowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompletnie zielona Re: szczupłe łydki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.04, 12:47 hmmm siłowe to rozumiem na siłowni :( a znasz może takie które mozna wykonywac w domku ? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna14 Re: do Joggera 04.09.04, 01:51 No pieknie a ja zasuwam ze wznosami jako cwiczeniami na spalenie tluszczu nie wiedzialam, ze to sa cwiczenia silowe. Jakie cwiczenie na lydki zaliczasz do niesilowych niepogrubiajacych? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: do Joggera 04.09.04, 02:43 martyna14 napisała: > > No pieknie a ja zasuwam ze wznosami jako cwiczeniami na spalenie tluszczu nie > > wiedzialam, ze to sa cwiczenia silowe. Z małymi obciążeniami, z dużą ilością powtórzeń, podwyższonym tętnem przez dłuższy czas - będą miały charakter aerobowy, czyli będą spalały tłuszcz; najlepiej robić je po aerobach 'klasycznych'. Z kolei robione z obciążeniami, z małą ilością powtórzeń możliwych do wykonania, z odpoczynkami, doprowadzające do zakwasów i bolesności opóźnionej - będą ćwiczeniem na masę > > Jakie cwiczenie na lydki zaliczasz do niesilowych niepogrubiajacych? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna14 Re: do Joggera 04.09.04, 07:06 > Z małymi obciążeniami, z dużą ilością powtórzeń, podwyższonym tętnem przez > dłuższy czas - będą miały charakter aerobowy, czyli będą spalały tłuszcz; > najlepiej robić je po aerobach 'klasycznych'. Z kolei robione z obciążeniami, z > > małą ilością powtórzeń możliwych do wykonania, z odpoczynkami, doprowadzające > do zakwasów i bolesności opóźnionej - będą ćwiczeniem na masę Tylko, ze ja mam zakwasy mimo tego, ze robie te cwiczenia po areobach i bez obciazenia tzn stoje i wykonuje wznosy. Jedyne obciazenie to ciezar mojego ciala. > > > > Jakie cwiczenie na lydki zaliczasz do niesilowych niepogrubiajacych? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: do Joggera 04.09.04, 16:41 martyna14 napisała: > Tylko, ze ja mam zakwasy mimo tego, ze robie te cwiczenia po areobach i bez > obciazenia tzn stoje i wykonuje wznosy. Jedyne obciazenie to ciezar mojego > ciala. Nie podnoś się na maksa z pełnym wyprostem w kostce, tylko na luzie, tak jakbyś się huśtała przód-tył. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: szczupłe łydki 15.07.04, 20:40 Wznosy na palcach ze stopami piętami na zewnątrz, palcami do siebie, stojąc np. na encyklopedii :-) poduszkami palców stóp, żeby pięty mogły schodzić w dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: szczupłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:05 Cześć. Mam dokładnie ten sam problem co ty. Moje łydki są strasznie chude, nie chodze wogóle w spódnicach. Nie waże jednak mało bo przy wzroscie 1,64 mam wage 53 kilo. Jednak te łydki to coś strasznego. czy wypróbowałaś już jakieś ćwiczenia, i czy widać jakieś efekty? Poradż co jest najlepsze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: szczupłe łydki 03.09.04, 13:25 mam to samo. dramat:( nogi wygladają jak szczudła przez te nieszczesnie chude łydki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szczupłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:54 Mam sporo gazetek z cwiczeniami na nogi ,jeśli poskanuję odezwę się do was . Miałam ten sam problem .Cwiczenia systematyczne i niestety długotrwłe przynoszą doskonałe efekty. Systematyczna jazda na rowerku ,gra w siatę częste zmiany wysokosci obcasów tez przynoszą efekty .Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompletnie zielona Re: szczupłe łydki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.09.04, 21:29 odświeżam tylko temacik:) Odpowiedz Link Zgłoś