Dodaj do ulubionych

szczupłe łydki

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.07.04, 17:47
chciałabym mieś grubsze łydki zwłaszcza od wewnętrznej strony . Czy znacie
jakieś dobre ćwiczenia na rozbudowanie tych właśnie mięśni ??
Prosze o porade !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kompletnie zielona Re: szczupłe łydki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.04, 09:49
      www.nrs.pl/uroda/index_uroda.html czy te ćwiczenia są na pogrubienie
      łydek ?
      • Gość: loczki Re: szczupłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:18
        na pogrubienie łydek to chyba najlepsze beda cwiczenia silowe.
        • Gość: kompletnie zielona Re: szczupłe łydki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.04, 12:47
          hmmm siłowe to rozumiem na siłowni :( a znasz może takie które mozna wykonywac
          w domku ?
      • martyna14 Re: do Joggera 04.09.04, 01:51

No pieknie a ja zasuwam ze wznosami jako cwiczeniami na spalenie tluszczu nie
        wiedzialam, ze to sa cwiczenia silowe.

Jakie cwiczenie na lydki zaliczasz do niesilowych niepogrubiajacych?
        • jogger Re: do Joggera 04.09.04, 02:43
          martyna14 napisała:

>
          > No pieknie a ja zasuwam ze wznosami jako cwiczeniami na spalenie tluszczu
          nie
          >
          > wiedzialam, ze to sa cwiczenia silowe.

Z małymi obciążeniami, z dużą ilością powtórzeń, podwyższonym tętnem przez
          dłuższy czas - będą miały charakter aerobowy, czyli będą spalały tłuszcz;
          najlepiej robić je po aerobach 'klasycznych'. Z kolei robione z obciążeniami, z
          małą ilością powtórzeń możliwych do wykonania, z odpoczynkami, doprowadzające
          do zakwasów i bolesności opóźnionej - będą ćwiczeniem na masę
          >
          > Jakie cwiczenie na lydki zaliczasz do niesilowych niepogrubiajacych?
          • martyna14 Re: do Joggera 04.09.04, 07:06
            > Z małymi obciążeniami, z dużą ilością powtórzeń, podwyższonym tętnem przez
            > dłuższy czas - będą miały charakter aerobowy, czyli będą spalały tłuszcz;
            > najlepiej robić je po aerobach 'klasycznych'. Z kolei robione z obciążeniami,
            z
            >
            > małą ilością powtórzeń możliwych do wykonania, z odpoczynkami, doprowadzające
            > do zakwasów i bolesności opóźnionej - będą ćwiczeniem na masę

Tylko, ze ja mam zakwasy mimo tego, ze robie te cwiczenia po areobach i bez
            obciazenia tzn stoje i wykonuje wznosy. Jedyne obciazenie to ciezar mojego
            ciala.
            > >
            > > Jakie cwiczenie na lydki zaliczasz do niesilowych niepogrubiajacych?
            • jogger Re: do Joggera 04.09.04, 16:41
              martyna14 napisała:

> Tylko, ze ja mam zakwasy mimo tego, ze robie te cwiczenia po areobach i bez
              > obciazenia tzn stoje i wykonuje wznosy. Jedyne obciazenie to ciezar mojego
              > ciala.
              Nie podnoś się na maksa z pełnym wyprostem w kostce, tylko na luzie, tak jakbyś
              się huśtała przód-tył.
    • jogger Re: szczupłe łydki 15.07.04, 20:40
      Wznosy na palcach ze stopami piętami na zewnątrz, palcami do siebie, stojąc np.
      na encyklopedii :-) poduszkami palców stóp, żeby pięty mogły schodzić w dół
    • Gość: Asia Re: szczupłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:05
      Cześć. Mam dokładnie ten sam problem co ty. Moje łydki są strasznie chude, nie
      chodze wogóle w spódnicach. Nie waże jednak mało bo przy wzroscie 1,64 mam wage
      53 kilo. Jednak te łydki to coś strasznego. czy wypróbowałaś już jakieś
      ćwiczenia, i czy widać jakieś efekty? Poradż co jest najlepsze. Pozdrawiam.
      • katija1 Re: szczupłe łydki 03.09.04, 13:25
        mam to samo. dramat:( nogi wygladają jak szczudła przez te nieszczesnie chude
        łydki...
        • Gość: gosc Re: szczupłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 18:54
          Mam sporo gazetek z cwiczeniami na nogi ,jeśli poskanuję odezwę się do was .
          Miałam ten sam problem .Cwiczenia systematyczne i niestety długotrwłe przynoszą
          doskonałe efekty. Systematyczna jazda na rowerku ,gra w siatę częste zmiany
          wysokosci obcasów tez przynoszą efekty .Bożena
          • Gość: kompletnie zielona Re: szczupłe łydki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.09.04, 21:29
            odświeżam tylko temacik:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka