Dodaj do ulubionych

Kropelki SLIM

IP: 80.48.25.* 16.04.02, 16:13
Najlepsze na wywolanie braku apetytu sa kropelki homeopatyczne, ziolowe SLIM
(ok.9 zl). NAPRAWDE nie chce sie po nich jesc!!! Nie wierzylam w nic co moze
obnizyc apetyt (szczegolnie na slodycze) a jednak!!! Jak sie wypije wode z tymi
kropelkami to apetyt przechodzi (tak jakby od jedzenia mialo sie mdlosci).
Schudlam na tym 2 kg w 1 tydzien. Polecam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tian Re: Kropelki SLIM IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 22:22
      a jak często się je bierze?
      • Gość: Ina Re: Kropelki SLIM IP: 80.48.25.* 17.04.02, 09:12
        Tam jest wszystko napisane. Srednio 15 min przed posilkiem (ale ja tego nie
        przestrzegam)8 - 10 kropli rozpuscic w szklance wody i wypic. Po wypiciu
        (jakies 10 min) nie mam juz ochoty na jedzenie. A jak sie nie je jakiegos
        posilku, a zwykle sie jadlo, to tez nalezy wypic te kropelki. Polecila mi je
        kolezanka, ktora na nich naprawde strasznie schudla, stracila ochote na
        slodycze choc przed tem byla strasznym lasuchem!
    • Gość: Olala Re: Kropelki SLIM IP: *.bnet.pl / 10.10.29.* 18.04.02, 12:57
      czy to sa taki małe kropelki z serii tych homeopatycznych,co to ich ze sto
      chyba stoi w jednakowych pudełeczkach? czy jakies inne?

na prawde tak działaja? aż mi się wierzyć nie chce.... może to siła
      autosugestii?
      • Gość: Kasia Re: Kropelki SLIM IP: 192.168.14.* 18.04.02, 13:32
        Właśnie dzisiaj kupiłam opakowanie i spróbowałam. Rzeczywiście nie chce mi się
        jeść, mimi, że wczoraj miałam apetyt ogromny (napychałam siś rzodkiewkami i
        pomidorami). Nie wiem czym jest to spowodowane, ale dzisiaj cały czas czuję
        smak tych okropnych kropelek, nie mam apetytu i jest mi raczej niedobrze
        • Gość: Ina Re: Kropelki SLIM IP: 80.48.25.* 18.04.02, 16:17
          No i chyba o to chodzolo!!! Przynajmniej mi!!! Nie sa to drazetki homeopatyczne
          (ktorych serie widzimy w aptekach), ale KROPELKI ziolowe. Nie wazne czy to
          placebo, czy nie ale na mnie dzialaja, a apetyt mialam zawsze, ze hej....
          • Gość: Olala Re: Kropelki SLIM IP: *.bnet.pl / 10.10.29.* 19.04.02, 14:00
            kupiłam, wypiałam przed chwilą szklaneczkę wody z nimi i jestem w szoku bo
            czuje sie jakbym pojadła sporo!
            to chyba rzeczywiście działa.jeszce pewnie napisze sowje spostrzezenia.
            INa, dzieki za cynk o tych kropelkach.
            • Gość: iga Re: Kropelki SLIM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 17:19
              Ja tez kupiłam, wypilam i mniej zjadlam!!
              A ile jesz Ina, że tak schudlas?
              Tak dla orientacji,
              pozdrowienia.
              • Gość: tian Re: Kropelki SLIM IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 11:32
                Nareszcie jakiś środek który działa i wszystkich zadawala. Ponieważ cena jest
                bardzo przystępna też się skuszę.:) Zobaczymy czy na mnie podziała.
              • Gość: Ina Re: Kropelki SLIM IP: 80.48.25.* 22.04.02, 14:57
                Tak dla orientacji na pewno 2000 kcal dziennie, a jak wiecej (nie moge sie
                jednak do konca powstrzymac od lodow i czekolady dlatego tyle mi wychodzi)to
                staram sie posteperkowac, zeby to spalic. Wydaje mi sie, ze potrzebuje do zycia
                2000 kcal wiec tyle jem. Nie zmienilam diety, dlatego mnie to dziwi. No, chyba
                ze wraz z nastaniem wiosny zwiekszyl mi sie metabolizm. Chociaz o niczym takim
                nigdy nie slyszalam. Ale te kropelki pozwalaja mi przetrzymac glod wieczorem i
                z tego sie ciesze, bo zawsze mialam niepochamowany apetyt (a raczej lakomstwo).
    • Gość: Ania Re: Kropelki SLIM IP: 217.153.52.* 08.05.02, 08:55
      Nie mam bladego pojęcia, jak to działa, ale działa! Naprawdę. Zupełnie nie mam
      ochoty na podjadanie, słodycze i inne tego typu grzeszki. Uchroniło mnie to
      przed efektem jo-jo po tygodniowej diecie, schudłam na niej 4 kilo i nie
      przytyłam ani grama, a minęły już jakieś 3 tygodnie. Chociaż tak sobie myślę,
      że to niekoniecznie zasługa kropli - gdyby wypijać przed każdym posiłkiem
      szklankę ciepłej,przegotowanej wody, to chyba i bez żadnych rozcieńczonych w
      niej kropelek człowiekowi nie chciałoby się jeść.
      Tak czy inaczej, krople SLIM są warte polecenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka