Dodaj do ulubionych

opinie FitCurves

04.05.17, 11:19
Po świętach i majówce trochę się mi przytyło i chce zgubić te zbędne kilogramy. A robi się coraz cieplej a one mi zalegają.. Dlatego chce zacząć ćwiczyć w klubie fitness. Chodzi któraś z Was do fitcurves? Będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • krokusik22 Re: opinie FitCurves 05.05.17, 09:58
      Jak rozumiem za odpowiedzi będziesz wdzięczna? :) Co do pytania to możesz śmiało u nich ćwiczyć ale jak długo miałaś przerwę i nie masz kondycji to trochę będzie Ci ciężko na początku, bo tam trenerka wyciska z nas jak najwięcej może. Atmosfera jest fajna ćwiczy się w kole. Każda ma swój sprzęt.
      • anna_annasz25 Re: opinie FitCurves 09.05.17, 09:28
        Tak, tak o odpowiedzi mi chodziło zjadłam słowo. No kondycji mocno nie mam, bo oprócz spacerów to nic nie robię. Ale myślę, że jakoś się przyzwyczaję. Namawiam koleżankę żeby poszła ze mną ćwiczyć bo to jednak zawsze raźniej jak byśmy były we dwie i byśmy się motywowały. Dzięki za rady. Dzisiaj pójdę wykupić karnet.
    • yolanda30 Re: opinie FitCurves 05.05.17, 15:44
      Hej hej ja chodzę już pół roku na zajęcia i powiem ci, że początki są trudne, ale potem jest coraz lepiej. Przez ten czas zrzuciłam 10 kilo z tym, że dodatkowo byłam na diecie. Żadnej kontuzji się nie nabawiłam. Nie wiem, co mogłabym ci jeszcze powiedzieć, jak chcesz to pytaj ;P
      • mowmiola Re: opinie FitCurves 08.05.17, 10:30
        A dietę to sama ustalałaś czy tam jest ktoś to to robi? Pół roku to dość dużo, też bym tak chciała szczególnie, że we wrześniu mam swoje wesele.
        • yolanda30 Re: opinie FitCurves 08.05.17, 12:23
          Dla mnie to optymalny czas, żeby zdrowo schudnąć i zachować jędrne ciało, a nie zostać z wiszącą tu i ówdzie skórą. W klubie wykupiłam 6 tygodniowy program dietetyczny i na jego podstawie się nauczyłam komponować zdrowe i niskokaloryczne jadłospisy. Powiem ci, że jak się przerzuciłam na takie fit jedzenie to i cellulit mi się zmniejszył, a miałam już taki drugiego stopnia.
    • Gość: vicki Re: opinie FitCurves IP: *.play-internet.pl 10.05.17, 19:44
      Jestem totalnie bez kondycji i nie wiem, czy te ćwiczenia będą dla mnie... W sensie czy sobie poradzę jako totalnie zielona i początkująca? Nie chciałabym się czuć skrępowana ani źle wypaść na tle grupy...
      • agusek_29 Re: opinie FitCurves 11.05.17, 11:00
        Jak nie spróbujesz to nie będziesz znała odpowiedzi na to pytanie. Nie musisz się niczego obawiać trenerka wszytko Ci powie co i jak się robi. A jak czegoś nie będziesz wiedziała to się pytaj. Tam nikt z nikogo się nie śmieje, w końcu każdy zawsze na początku zaczynał jako laik.
    • patttinkaa Re: opinie FitCurves 12.05.17, 10:46
      Byłam w kilku różnych klubach w moim mieście, więc mam porównanie. Nie będę mówiła, w których, żeby nie było, że hejtuje :P i w tym mi się najbardziej podoba. Nie ma tłumu spoconych facetów, którzy się gapią jak ćwiczysz to raz. Dwa, instruktorka poświęca czas każdej z osobna, nie trzeba stać w kolejce ani dopłacać, żeby trener się tobą w ogóle zainteresował.
    • Gość: WiktoriaB Re: opinie FitCurves IP: *.centertel.pl 12.05.17, 12:37
      Mam u nich rozpisany plan odżywiania i też ćwiczę by efekt był lepszy w końcu wakacje za pasem
      • bienka3 Re: opinie FitCurves 14.05.17, 17:10
        Jesteś zadowolona z tej diety? Też się zastanawiam, czy ją sobie dokupić
        • Gość: WiktoriaB Re: opinie FitCurves IP: *.centertel.pl 15.05.17, 10:12
          Jestem zadowolona dieta jest dopasowana do treningów tak żeby efekt był podwójny. Ja akurat mam dietę wysokobiałkową. Ten program odżywiania jest nie tylko ukierunkowany na to, by schudnąć, ale i poprawić metabolizm. Jak dokupisz to więcej kilogramów stracisz.
    • edziulk_a Re: opinie FitCurves 16.05.17, 10:36
      Ćwiczyłam przed ciążą u nich i bardzo mi się podobało i tylko czekam jak będę mogła tam wrócić.
    • Gość: zanetka22 Re: opinie FitCurves IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.17, 14:25
      Weszłam na wagę i się przeraziłam normalnie :( Po majówce +3 kg na wadze, szok! Zbieram się i zbieram na te treningi, ale teraz już nie ma żadnych wymówek. Od poniedziałku startuję!
    • agataa-sss4 Re: opinie FitCurves 18.05.17, 09:55
      A w jakim mniej więcej wieku chodzą tam panie? Same młode czy starsze też? Ja nie należę już do tych młodych i dziwnie bym się czuła gdyby same nastolatki ćwiczyły obok.
      • samaja23 Re: opinie FitCurves 22.05.17, 08:58
        średnia wieku jest zróżnicowana. Chodzą i młode panie, ale starszych też nie brakuje więc nie ma co się krępować. Zresztą jak coś to można się zapisać do grupy gdzie jest więcej kobiet w pani wieku.
    • monia_guzik Re: opinie FitCurves 24.05.17, 08:53
      Gdyby nie moja sąsiadka to nigdy bym nie trafiła do tego klubu. Teraz chodzimy do niego razem 2 razy w tygodniu. Mój cel to pozbycie się boczków. Nie wyglądają estetycznie jak sobie "wypływają" ze spodni...
    • bananoo Re: opinie FitCurves 25.05.17, 08:33
      A jaka wgl jest cena karnetu? Chyba nikt oto nie pytał a jak przeoczyłam to wybaczcie
      • krokusik22 Re: opinie FitCurves 26.05.17, 08:27
        Ceny są zależne od długości karnetu. Nie masz na str podanych info , bo to dopiero się ustala po konsultacjach. Ale tak 110-125 złotych trzeba szykować. Drogo nie jest
        • Gość: Elenaa Re: opinie FitCurves IP: 212.160.71.* 28.05.17, 09:38
          Faktycznie nie jest drogo, czasami karnety przekraczają 200 złotych. Ja jeszcze dokupiłam sobie 6 tygodniowy program dietetyczny. Chodzę na wykłady i dostaję materiały o zdrowych posiłkach i o tym jak mam je przyrządzać. Mi jest lepiej jak ktoś podpowie co robię źle by to wyeliminować i schudnąć
    • yolanda30 Re: opinie FitCurves 25.05.17, 17:42
      Na maszynach można ustawiać opór, więc cały czas robisz postęp, nie jest tak, że w jednym tempie ćwiczysz
      • Gość: karolina Re: opinie FitCurves IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.17, 13:08
        dokładnie :) najlepiej stopniowo zwiększać obciazenie
    • zwariowana_ewka Re: opinie FitCurves 31.05.17, 14:34
      Ćwiczę tam już pół roku i dobrze to wplywa na moje samopoczucie. Mam więcej energii i sił. Schudłam 7 kilogramów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka