Gość: veella IP: *.upc-h.chello.nl 19.01.05, 14:17 jakie cwiczenia sa dobre na pozbycie sie tzw. boczkow? mam na mysli tluszczyk wystajacy po bokach kiedy zaklada sie spodnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: boczki ;-) 19.01.05, 14:19 Ćwiczenia na talię - hula-hoop, twister, skręty tułowia siedząc z kijkiem na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metki Re: boczki ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:47 a ile kalorii mozna stracić kręcąc hula hop przez 30 min. np.? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: boczki ;-) 20.01.05, 00:04 A ja wlasnie kupilam i zaczelam :krecic" hula hoop, z takim z kulkami w srodku, troche boli jak sie kreci moze to cos dodatkowo da. Ciekawe czy to tylko bajer? No coz poki co krece ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metki Re: boczki ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:53 dzięki no to od dziś kręcę ile wlezie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: boczki ;-) IP: *.oskbraniewo.pl 22.01.05, 15:01 o a ja kręciłam w wakacje ok 55 minut a potem robilam jeszcze trening, bo hula traktowałam jako rozgrzewkę:) efekty były ok:))polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: boczki ;-) 22.01.05, 19:22 ej tam, przecież nie ma nic słodszego niż fajne boczki :) Odpowiedz Link Zgłoś