Gość: Nika IP: 62.89.119.* 07.06.02, 15:15 napiszcie swoje wypróbowane sposoby na zaparcia, jak z tym walczyć? da się jeszcze uratowac jelita? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: zaparcia IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 07.06.02, 16:10 Ja wypróbowałam dużo różnych metod i w końcu znalazłam herbatkę pu erh taką czerwoną, kupiłam ją, bo napisano, że to spalacz tłuszczu:-) Nie schudłam po niej jakoś drastycznie (jestem w trakcie odchudzania, więc miesięcznie chudnę tyle samo i po herbatce waga nie zaczęła spadać drastycznie:-(( Ale za to z zaparciami raz na zawsze koniec, czasami to już nawet przesadnie;-) Polecam ci tą herbatkę - ja ją piję na wieczór jeden albo dwa kubki, na początku nie jest dobra, ale można się przyzwyczaić, teraz to mi nawet smakuje:-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zaparcia IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 17:06 blonnik, blonnik, blonnik, suszone owoce [zwlaszcza sliwki i zwlaszcza na czczo], szklanka wody na czczo.. a jezeli juz jest calkiem tragicznie to tonidraine tonic - pisalam o nim juz pare razy, poszukaj w poprzednich postach :) tak wiec - da sie uratowac jelita, nie boj :) Odpowiedz Link Zgłoś