Gość: Gość. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:30 Czy ktoś był już na Nike Dance Tour? Jak wygląda taka impreza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Nike Dance Tour. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:49 wczoraj widzialem zdjecia w fitness ACTIVE we wroclawiu. Wyglada ze bylo parenascie lasek (bylo tylko dla kobiet) i obkleili lustra w duzej sali fitness takim pradem i napisami NIKE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Nike Dance Tour. IP: *.icpnet.pl 25.03.05, 12:22 Byłam w Poznaniu (w Arenie). Bardzo miło spędziłam 2 godzinki, ale bez żadnych rewelacji. Było ok 200 - 300 dziewczyn (trudno mi ocenić bo nie mam wprawy w liczeniu tłumu, ale naprawdę sporo). Było to coś pomięzy nauką tańca, a zajęciami aerobicu. Na początku 5 instruktorek na scenie pokazało cały układ (aerobicowo-taneczny) przygotowany na tą okazję - podobno we wszystkich miastach taki sam. Potem przez ok. godzinkę jedna z instruktorek uczyła nas małego fragmentu tego układu. Jak już z grubsza go umiałyśmy to odtańczyłyśmy go w różnych kombinacjach (podział sali na grupy, przodem, tyłem itp). Potem był wybór 6 "najładniej" tańczących dziewczyn - ich popis na scenie, prezenty. Potem instruktorki jeszcze raz zatańczyły całość. Na koniec króciutki koncert (chyba 2 albo 3 kawałki) Kasi Klich i koniec. Jeśli chodzi o sponsoring Nike to nawet nie było bardzo nachalnie tzn. instruktorki były ubrane w ciuchy z nowej kolekcji, przy wejściu na salę ustawionych było chyba z 6 manekinów w strojach Nike i wokół parkietu na którym odbywała się impreza ustawione były plansze z nowego katalogu i każda z uczestniczek dostała "w prezencie" ich katalog. Jak już wspomniałam wcześniej bez żadnych rewelacji, ale impreza jest darmowa, więc jeśli ktoś ma wolne popołudnie, to warto się przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nike Dance Tour. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:11 sorry, nie napisalem o Nike dance tour ale o "lokalnym maratonie" fitness w klubie active. Nike dance to rzeczywiscie duza imprezka i we wroclawiu bedzie w jakiejs duzej sali Odpowiedz Link Zgłoś