Dodaj do ulubionych

basen na Inflanckiej

11.06.05, 23:58
Czy ktoś tam chodzi???
zetknlam si z opinią że jest tam straszny syf.
chciałam sie zapytac czy to prawda i na czym ten syf poleca.
Interesuje mnie aqua aerobic i nauka plywania dla dorosłych (niestety nie
nauczylam sie pływac mimo powaznego wieku)
a jesli nie Inflancka to co???
Obserwuj wątek
    • luna15 Re: basen na Inflanckiej 13.06.05, 10:43
      Raczej jest normalnie.Nie jest co prawda zbyt wysoki standart (woda chlorowana)
      i brak tzw; bajerów, ale poza tym całkiem normalnie, no i basen długi 50 m/25 m.
    • maja.f Inflancka - FUUUUUJ !!!!! 15.06.05, 21:16
      Nie polecam inflanckiej...

Ja co prawda nie złapałam tam żadnego syfa (moi znajomi owszem, grzybicę stóp,
      ale to się pewnie może zdarzyć też na innym basenie).

Proble w tym, że tam jest po prostu nieprzyjemnie przychodzić. Ja się musiałam
      zmuszać by tam iść, mimo że kocham pływać. Zmuszałam się, bo miałam blisko i
      chodziłam tam za darmo na studencki WF, prowadzony przez bardzo fajną instruktorę.

W szatniach śmierdzi. Pewnie wycierają je brudnymi szmatami.
      Pani sprzątająca szatnie krzyczy na wycierające się dziewczyny, że woda z włosów
      chlapie na podłogę, a ona (pani, które sprząta) musi tę wodę i włosy zamiatać.
      Przecież gdyby na podłodze w szatni nie lądowały włosy ani woda, to nie trzeba
      by było zatrudniać sprzątaczek...

Jest o tyle lepiej, niż parę lat temu, że woda jest jakoś inaczej uzdatniana.
      Kiedyś nie można było się z zapachu chloru domyć nawet podczas porządniej,
      domowej kąpieli.

Przejdź się sama raz, to będziesz miała swoją własną opinię.

A basenów w Warszawie jest dużo, możesz wypróbować jakieś inne w pobliżu Twojego
      miejsca zamieszkania albo pracy / nauki. Najbardziej reprezentatywna jest
      oczywiście Warszawianka. Ale dość droga (choć nie najdroższa) i nie wiem, czy
      tam sa interesujące Cię zajęcia.
    • Gość: ja czyli nie ty Re: basen na Inflanckiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 19:16
      A to powiedzcie gdzie jakiś fajny i stosunkowo niedrogi basen w Warszawie.
      Dalej się waham między aqua aerobiciem a nauka pływania dla dorosłych :)
      • maja.f Re: basen na Inflanckiej 24.06.05, 01:37
        Wystarczy wpisać w wyszukiwerkę i dostaniesz np.
        www.pesk.org.pl/baseny.php
        I już możesz sobie wszystko porównać, sprawdzić ceny, zobaczyć zdjęcia, znaleść
        gdzie są interesujące Cię zajęcia.
        • Gość: :))))))))))))))))) Re: basen na Inflanckiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 22:03
          wow dzięki :))))))
        • Gość: lolsolol Re: basen na Inflanckiej IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.18, 17:41
          Wystaczy też nie odpowiadać jak już ma się kij w d*pie bo ktoś się o coś ośmielił zapytać lol
      • Gość: Aga Re: basen na Inflanckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:40
        Polecam basen na Rozbrat OSIR Rozbrat - co prawda nie jest nowy ale w
        przeciwienstwie do Inflanckiej bardzo czysty. Jest i aqua aerobic i nauka
        plywania dla doroslych. Dosc kameralnie. Niestety teraz w lecie zamkniety :-(
        Zapraszam od 1 wrzesnia. Ja sie tam nauczylam plywac pomimo zaawansowanego
        wieku i bardzo duzego leku przed woda.
        pozdr
        aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka