Dodaj do ulubionych

Fitnes, siłownia Kraków

IP: *.pl / 195.150.76.* 11.09.05, 12:19
Szukam przyjaznego miejsca z kompetentnymi insruktorami którzy zaplanuja mi
odpowiedni dla mnie trening Centrum Krakowa.
Czy ktoś chodzi na Areobik/Siłownie do Parku Wodnego Jak tam jest?
Obserwuj wątek
    • ron5 Re: Fitnes, siłownia Kraków 11.09.05, 13:15
      W Aquapqrku jest ok ale bywa tłoczno.Chodzę do siłowni Pi na K.Jadwigi.Jest
      ok,czysto,parking i instruktorzy.Polecam.
    • Gość: aga Re: Fitnes, siłownia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 16:46
      Ja chodzę do X-fitness na Reymonta (hala wisły-duży klub).Jedna instruktorka
      reeeewweeeelacyjnie robi tam trening na stepie. Joa . Polecam. Mają stronkę ale
      nie wiem czy dobrze podam www.xfitnessgym.pl.
      • Gość: Ania Re: Fitnes, siłownia Kraków IP: *.net.autocom.pl 11.09.05, 16:49
        Zapraszam serdecznie do klubu na ul. Łobzowska 20
        JESZCZE się nazywa Body&Mind :-)
        • Gość: Kasik Re: Fitnes, siłownia Kraków IP: *.pl / 195.150.76.* 11.09.05, 19:53
          Dzięki za info czekam na więcej propozycji. Podawajcie jak możecie imona
          insruktorów godnych polecenia w danych klubach
      • Gość: aska Re: Fitnes, siłownia Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:05
        Ponieważ uwielbiam step weszlam na ich strone: zajec bardzo malo, a stepu nie
        ma w ogóle. Czyzby była nieaktualna?
    • Gość: mija Re: Fitnes, siłownia Kraków IP: *.76.classcom.pl 14.09.05, 15:25
      www.multi-fitness.pl/
      ja chodze na Krakowska. na silowni mozna poprosic instruktora o plan treningu - dostaniesz na kartce. nie bylam u nich na zajeciach, ale widzialam i wyglada calkiem ok. dodatkowo jak juz masz karnet to leza tam takie 'kupony' - mozna sobie za darmo isc na godzinke spinningu;)
      mi sie podoba, szczegolnie ze oprocz atletow czesto mozna spotkac 'normalnych' ludzi, chodzacych zeby schudnac :)
    • Gość: justine Re: Fitnes, siłownia Kraków IP: *.devs.futuro.pl 14.09.05, 20:58
      faktycznie stronka tego klubiku na reymonta jakaś nieaktualna,ale byłam
      tam.pierszy raz powiedzieli że mam gratis.trafiłam chyba na tę samą
      instruktorkę.oj...działo się!było super.polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka