Dodaj do ulubionych

L-Karnityna - pytania

IP: *.aster.pl 29.03.06, 16:39
1. czy półlitrowy napój z ilością 1000mg karnityny to jej (relatywnie) duża ilość?
2. jak długo przed treningiem zażyć karnitynę (w w.w. postaci) by poczuć efekty?
3. na jakie efekty można liczyć pijąc ten napój regularnie przed treningiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: mgmg Re: L-Karnityna - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 19:42
      po wypiciu takiej mikstury mozesz z pewnoscią liczyć na to ze nie będzie ci sie
      chciało pić zaraz potem
      • Gość: fitness Re: L-Karnityna - pytania IP: *.aster.pl 30.03.06, 17:34
        Tylko tyle? a inne zalety?
        • Gość: mgmg Re: L-Karnityna - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:52
          wymieniłem jedyną zaletę napojów z l-karnityną którą udowodniono.

jak chcesz poznac wiele innych jej zalet to poczytaj sobie w kolorowcyh
          pisemkach i na jeszcze kolorowszych opakowaniach - na pewno tam będą;)
          • Gość: fitness Re: L-Karnityna - pytania IP: *.aster.pl 31.03.06, 16:17
            Czy to znaczy że od lat panująca wśród dopalaczy karnityna została
            zdetronizowana? na jakiej podstwaie w takim razie - jeśli nie badań i wyników -
            pisano o jej własnościach? i stąd też moje pytanie na forum, nie na stronach
            reklamujących L-K - czy ktoś zauważył działanie tego specyfiku? chodzi mi o
            bezpośrednie relacje trenujących.
            • Gość: niekokietka Re: L-Karnityna - pytania IP: *.pronet.lublin.pl 31.03.06, 21:00
              W sumie przy dłuższym wysiłku pomaga, ale tu chodzi o naprawdę długi wysiłek
              typu kilkugodzinne marsz itp. jesli chodzi o krótsze formy to jakoś nie
              zauważyłam jakiś specjalnych skutków, ale też długo się tym nie faszerowałam
              • Gość: mgmg Re: L-Karnityna - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:43
                na pewno masz dobre checi ale jezeli chcesz komus pomoc ocenic preparat na
                podstawie swojego wlasnego doswiadczenia to nie ma to niestety zadnej wartosci
                merytorycznej. na Twoją forme ma wpływ kilkadziesiat czynnikow a waga działania
                suplementu plasuje sie pod koniec stawki wiec rownie dobrze moglbym stwierdzic
                ze korzystne przy treningu grzbietu jest chlanie na umor bo rekord podciagniec
                na drazku zaliczylem dzien po duzym piciu. dzialanie suplementow mozna badac na
                duzych grupach cwiczacych (ew nie cwiczacych) i porownujac z placebo , a tu
                lkarnityna wypadła beznadziejnie (w odroznieniu od szeregu innych suplementow -
                mowie to zeby nie bylo ze jestem anty-supl calkiem)
    • Gość: niekokietka Re: L-Karnityna - pytania IP: *.pronet.lublin.pl 01.04.06, 07:30
      NApisałam jak na mnie działa, a nie że sa to generalne wnioski. Dostęp do
      ogólnych danych można znależc w necie.
      • Gość: Paula Re: L-Karnityna - pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:42
        L-karnitynę znajdziesz w sklepie www.meder.pl
        duży wybór w dobrych cenach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka