Gość: agars IP: 213.199.252.* 12.09.06, 10:03 hej mam zamiar sobie kupić steper ale kompletnie sie na tym nie znam mozecie mi doradzić jaki mam kupić i na co zwracać uwagę???? dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agars Re: Steper- jaki wybrać??? IP: 213.199.252.* 12.09.06, 14:46 zna sie ktoś????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czopper Re: Steper- jaki wybrać??? IP: *.aster.pl 15.09.06, 09:46 ja mam steper taki za 99zł , robie na tym rozgrzewke i łydki (cwiczac na palcach). narazie działa ok. 9 miesiecy i nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: Steper- jaki wybrać??? 13.09.06, 11:32 Gość portalu: agars napisał(a): > mam zamiar sobie kupić steper ale kompletnie sie na tym nie znam mozecie mi > doradzić jaki mam kupić i na co zwracać uwagę???? Jest kolosalna roznica pomiedzy obrastajacym zwykle kurzem sprzetem 'domowym' a uzywanym przez mastodonty 8h/dzien sprzetem z sal fitness. Ceny urzadzen z drugiej grup sa zapewne zaporowe, ale jesli zdecydujesz sie wydac co najmniej rownowartosc 3letniej karty na sale to taki np Precor zacna firma jest. Odpowiedz Link Zgłoś