Dodaj do ulubionych

Sauna Belt Solution - macie?

09.11.06, 12:49
Chciałam zapytać czy macie bądź stosowaliście saunę belt solution? Taki pas
rozgrzewający np. na biodra.Jeśli tak to jak to jest z jej skutecznością. Czy
rzeczywiście w 50 minut można schudnąć 2 cm???? Jeśli to prawda to super!!!
Obserwuj wątek
    • scept89 Re: Sauna Belt Solution - macie? 09.11.06, 13:18
      cereusfoto napisała:
      >Czy rzeczywiście w 50 minut można schudnąć 2 cm???? Jeśli to prawda to super!!

Kupisz ode mnie most na Manhattanie (Brooklin Bridge)? Dochody z rogatek wprost
      kolosalne, wystarczy przeslac 10.000$ na moje konto i most jest Twoj. W 5 min
      odzyskasz te pieniadze. Super okazja, nieprawdaz?

Aha, sprzedaje tez dywany lewitacyjne -> koniec z samochodami i samolotami.

Bardziej serio: kiedykolwiek najdzie Cie ochota do uwierzenia w szarlatanskie
      reklamy po prostu przebiegnij sie przez 30 min. jesli dalej bedziesz miala
      ochote na pasy, mazidla, odchudzajace trociczki i nabrzuszno-napupne elektrody
      dorzuc kolejne 30 min do momentu kiedy owa mysl swiatla o zakupie badziewia Ci
      nie przejdzie -> skutek pewny, zarowno kiedy o odchudzanie jak i zachowanie
      zdrowego portfela chodzi.

Pozdr.

• cereusfoto Re: Sauna Belt Solution - macie? 09.11.06, 13:40
        Hmmm, chyba Twój nic odzwierciedla Twój stosunek do wszystkiego...
        A tak poważnie, to nie o mnie chodzi. Zastanawia mnie tylko ogromna ilość
        chętnych dających "naciągnąć się" na takie rzeczy.
        • scept89 Re: Sauna Belt Solution - macie? 13.11.06, 20:01
          cereusfoto napisała:

> Hmmm, chyba Twój nic odzwierciedla Twój stosunek do wszystkiego...

Jedynie do szarlatanerii. Jestem przekonywalny przy pomocy publikacji naukowych,
          najlepiej takich ktore daja sie wygrzebac np. przy pomocy scholar.google.com no
          i ktore to publikacje cytowal ktos inny niz krewny lub promotor autora...

;-)
    • Gość: haha Re: Sauna Belt Solution - macie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:28
      To gdyby tak potrzymać go z tydzien....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka