Gość: ewa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.05.03, 16:34 Proszę o poradę jakie stosować zatyczki do uszu w trakcie pływania i gdzie je najlepiej kupić. Moja nastoletnia córka uwielbia pływanie a ma poważne problemy zdrowotne z uszami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: pływanie 03.05.03, 23:58 Kiedyś w każdym kiosku były tzw. stoppery do uszu, pozwalające spać przy hałasujących domownikach :-) w wodzie nie próbowałem, ale majątku to raczej nie kosztuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tear Re: pływanie IP: *.gl.digi.pl 04.05.03, 09:39 Syn mój stosuje stppery o których wspomniał jogger. Kupił je w aptece, w kioskach też są. Mówi,że dobrze zabezpieczają uszy przed wodą. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pływanie IP: 150.254.90.* 05.05.03, 11:42 A ja stosuję zatyczki do uszu Speedo. Kosztowały 20 zł. Są znakomite. Powinny być do kupienia w większym sklepie sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pływanie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 17:24 Bardzo dziękuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś